сватба без гости

Те бяха поканили над 300 гости за сватбата, но никой не дойде! Думите, които младоженката изрече трогнаха милиони по света!

Никоя буря не може да спре истинската любов. Една млада двойка от Китай се почувствала крайно неудобно, когато почти никой от поканените 300 души не дошъл на сватбата им.

Това се случило през уикенда, когато няколко области на Китай бяха пометени от една от най-силните бури през последните години. Много хора решили да следват предупрежденията и останали вкъщи за по-голяма сигурност.

МладоженциТова, обаче, не попречило на булката Джоу Тиен, които все пак решила да измине пътя до олтара към своя любим.

Както си мислела, в голямата зала с пищна украса нямало почти никого, но младоженецът я чакал вярно пред олтара. От 300-те поканени гости пристигнали само 10-тина най-близки роднини.

Когато си разменяли сватбените обети, Джоу казала:

„Нямам гости – но това е без значение, няма кой да ме подкрепи – но това е без значение, нямам фойерверки – това също е без значение. Трябваш ми само ти и няма никакво значение, дори да беше дошъл тук мокър до кости. Каквото и да става, аз ще се оженя за теб.

Тези думи трогнали малцината присъстващи, така че те решили да споделят тази история в мрежата. И тя събра хиляди харесвания и споделяния.

Източник: zajenata.bg

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар