Цветанка Ризова

Цветанка Ризова залюби 11 години по-млад от нея мъж – вижте кой е той!

Модата зрели жени да любят по-млади мъже не подмина и Цветанка Ризова.

След като колежката й Миглена Ангелова заби 9 години по-млад любовник, и водещата на „Лице в лице“ може да се похвали със същото. Наскоро Агенция ПИК излови телевизионерката да купонясва в столичен пиано бар в компанията на симпатичен господин, явно по-младичък от нея. Мистериозният ухажор на Цветанка е доктор с висока позиция в Медицинския институт към МВР.

Веселин ЙоловД-р Веселин Йолов е заместник-началник на Клиниката по анестизиология и интензивно лечение.

Родом е от Бяла Слатина, а в София е завършил Медицинския институт, пише в профила му във Фейсбук. Йолов работи и в Академията на МВР като лектор. Пациенти на доктора се надпреварват да го хвалят в социалната мрежа, че е най-добрият в професията.

40-годишният анестезиолог явно се котира повече от успешно сред нежния пол, тъй като има и коментари от дами, очаровани от зелените му очи. Най-вероятно и Цветанка Ризова не е устояла на магнетичния поглед на Веселин.

Веселин Йолов и Цветанка РизоваПо време на партито, на което бе щракната от репортер на ПИК, водещата от Би Ти Ви изобщо не се стесняваше да демонстрира близките си отношения с д-р Йолов, с който си разменяха горещи прегръдки. Двойката цяла вечер се забавлява с песните на собственика на бара – Пейо от „Имаш поща“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply