Йорданка Христова и Фидел Кастро

Йорданка Христова попадна в наследството на Фидел Кастро – вижте какво ѝ е оставил!

Йорданка Христова получила четири картини от Фидел Кастро, тя научила, че е спомената в наследството малко след смъртта му.

Че Йорданка Христова и Фидел Кастро са изживели своя любовен роман едва ли някой се съмнява. Но, че легендарната ни естрадна изпълнителка е получила в наследство от Ел Команданте четири произведения на изкуството за спомен е малко известен факт.

Уважаваната българска певица сама разбрала, че името й фигурира сред наследниците на кубинския лидер едва след неговата смърт.

Според близки до естрадната прима тя била уведомена за безценния подарък едва след като Кастро бил починал. Той се разпоредил приживе след смъртта му Данчето да получи за спомен скъпите картините.

Певицата не иска да коментира нищо за скъпото наследство. Нито за любовните си отношения с кубинския първи. Но скоро бяха извадени на показ доказателства за силните страсти между нея и Кастро.

По една случайност посланичката на Куба в България се разприказва пред тв водеща в присъствието на Данчето.

Терасита Капоте разкри пред водещата пикантна история. На която самата дипломатка станала свидетел. По време на една официална среща, на която били певицата и Ел Команданте кубинския лидер придърпал Капоте на страни и й прошепнал в ухото да предаде на естрадната дива, че ако не трябвало да се спазва протокола щяло да се случи нещо страстно между тях двамата.

Ако трябва да сме честни Йорданка Христова се опита да не отговори истина ли е това.

Но кубинската дипломатка не показа голяма въздържаност и разкри пред зрителите тази дълго пазена подробност в тайна, предават от електронното издание retro.bg.

Легендарната естрадна изпълнителка винаги е казвала, че обича да пази интимния си живот в тайна. Можем да научим цялата истина от нея единствено ако напише биографична книга, обещава Данчето.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар