Мегз

Мегз вдигна цяла България на крака: Имам видео, което доказва, че Тото спечели, чрез измама!

Мегз пусна шокиращо видео, в което победителят на Vip Brother е хванат да нарушава строгите правила на формата.

Припомняме ви, че младата дизйнерка Миглена Каканашева напусна Vip Brother на почетното 3-то място. За 2-ро място зрителите посочиха легендарната певица Маргарита Хранова, а победител стана самият рапър Тото. Няколко дни след финала на предаването, Мегз започна отново да пуска своите видеоклипове във фейсбук страницата на бутика си.

Тя се завърна сред феновете си с гръм и трясък, като публикува съмнително видео, в което Тото разговаря открито за формата Viip Brother, но извън пределите на къщата.

Вижте видеото и какво написа Мегз за него:

“ТОВА ВИДЕО ПОКАЗВА КАК ТОТО Е НАРУШИЛ ПРАВИЛАТА ЗА ИЗОЛАЦИЯ В КЪЩАТА КАТО НЕ САМО СЕ Е СРЕЩАЛ ПО ВРЕМЕ НА УЧАСТИЯ С МАЙКА СИ, ПРИЯТЕЛКАТА СИ И ДРУГИ СВОИ БЛИЗКИ, НО И Е КОМЕНТИРАЛ С ТЯХ И Е ПОЛУЧАВАЛ СЪВЕТИ ЗА ИГРАТА СИ ВЪВ ФОРМАТА. Вчера напуснах къщата истински щастлива и си мислех, че битките ми във формата са приключили.

За съжаление се оказа, че не е така и още веднъж се изправям пред вас за битка. Този път не само за нещата, в които вярвам, но и за правилните модели на подражание и достойнството на легенда като Маргарита Хранова. Тото е много талантливо младо момче, но той и всички негови фенове трябва да знаят, че идолите трябва да са достойни за любовта на хората. Младите не трябва да вървят напред чрез измама, а като взимат примери от легенди като Маргарита Хранова.

Източник: Нова Варна ©

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар