img

Ийт от Сега и завинаги направи откровени признания за личния си живот!

/
/
/

Сексапилният турски актьор Толгахан Сайъшман, покорил милиони женски сърца с ролята си на Ийт в сериала „Сега и завинаги“, реши да направи преинтересни признания за лични си живот.

Той сподели, че обича да играе бокс, да се гмурка и да се занимава с недвижими имоти.

Толгахан Сайъшман инвестира спечелените си пари в имоти. Той има няколко в САЩ. Някои от тях пострадаха при урагана, които вилня през месец септември, но това не го спира да продължава напред, защото е оптимист.

„Аз обичам да се смея, да се шегувам и да се веселя. По телевизията това не се забелязва, но тези, които ме познават, ще потвърдят. Хората, които ме заобикалят често, казват „Толгахан, който е на екрана, и този в живота, се отличават един от друг“, споделя актьорът и допълва:

„Феновете са свикнали да ме виждат в ролята на романтичен герой“.

На въпроса, как се чувства, след като е направил толкова успешни сериали, Толгахан Сайъшман отговаря:

„Ако се върна назад, то в мен се поражда такова усещане, че през последните 10 години повечето време съм прекарал в снимки, отколкото вкъщи“. „Не съм егоист. Знам, че понякога трябва да проявя и мъничка доза егоизъм, но не ми се получава. Винаги съм живял, мислейки за другите. Работя от малък, свикнал съм да се раздавам. Не мога да избягам от себе си“, категоричен е той.

Източник: Блиц

Коментирай чрез Facebook
loading...

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: