съставки към кафето

Добавете ТЕЗИ 3 съставки към сутрешното си кафе и метаболизма ви ще работи като по часовник!

Ние всички обичаме нашата гореща чаша кафе, особено в началото на новия ден.

И все пак, не всички от Вас са наясно, че консумацията на кафе също носи различни ползи за здравето. Тя може да стимулира метаболизма Ви и да Ви даде повече енергия за деня. Също така, само малцина знаят, че можете да превърнете вашето любимо сутрешно кафе в напитка, която засилва много метаболизма и изгаря мазнините! Всичко, което трябва да направите е да добавите няколко съставки във Вашето кафе и те ще Ви помогнат да изгорите допълнително килограми, без да променяте Вашата диета или начин на живот!

Тези три силни съставки включват:

1. Кокосовото масло е истинско натурално чудо, което разполага с широка гама от приложения. То съдържа средноверижни мастни киселини, които се изпращат незабавно към черния дроб от храносмилателната система, и се превръщат в енергия или кетонни тела, а не в мазнини. Той определя метаболизма да изгаря мазнините по-бързо и по-ефективно.

Процесът на изгаряне на мазнини е значително засегнат от минерали и витамини, така че медът може да бъде от голяма полза, тъй като този дар на природата ги съдържа в големи количества и предотвратява всякакъв недостиг на витамини и минерали.

2. Медът е богат на захар, но природно, която е необходима за енергия. Освен това, е богат на витамин В6, фолиева киселина, витамин С, както и множество минерали като желязо, калций, натрий, цинк, калий и фосфор. Медът е научно потвърдено, че е в състояние да намали стреса и да регулира нивата на холестерола в кръвта. Използвайте само сурова мед.

3. Канелата е изключително полезно, противовъзпалително средство, което се бори с възпаленията в организма, и поради своите антиоксидантни свойства, неутрализира вредите, причинени от свободните радикали.

Канелата подобрява метаболизма на кръвната захар и по този начин се понижава нивото на кръвната захар. Това предотвратява натрупването на мазнини в организма, тъй като поддържа превръщането на захар в енергия.

Ето как да използвате тези забележителни природни съставки и да стимулирате метаболизма си, когато пиете кафето си:
Съставки:

¾ чаша кокосово масло
½ супена лъжица мед
1 чаена лъжичка канела
1 чаена лъжичка какао (по желание)

Инструкции:

Смесете тези съставки заедно в стъклен буркан и ги съхранявайте в хладилника.

Използвайте:

Всяка сутрин, трябва да добавите една чаена лъжичка или две от сместа в прясно сварено кафе, разбърква се добре и го изпивате! Наслаждавайте се!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply