майка на тризнаци

Майка на тризнаци забременя отново, но когато отиде да си направи ултразвук, всички останаха без думи – вижте!

Сара и Бил Имберович от Кокомо не са обикновени родители. Двойката прекарва години, докато се опитвала да зачене чрез ин витро, преживява няколко сърцераздирателни аборти по протежение на пътя.

И все пак през всичко това време, те държали главите си изправени и не се отчайвали. Невероятно е, че една двойка, която е минала през толкова много все още имала такава положителна нагласа. За щастие, след три години опити ин витро, те били в състояние да заченат първия си син, Уил.

Година по-късно Сара заченала отново: тройка момчета!

Понякога животът е непредсказуем. Така,  сдобили се с тризнаци само за да открият, че Сара е отново бременна, само няколко седмици по-късно.

„Когато децата се усмихват, когато се забавляват, когато те постигат нови неща, е наистина забавно да се види това“, каза Бил. След четири момчета двойката реши да забременее отново.

Но това, което ултразвукът разкри, е нещо повече от чудо …

Когато Сара и съпругът й Бил имаха проблеми със зачеването, всички мислеха, че ще опитат друг метод. След три години, двойката най-накрая имаше първото си момченце, Уил. Чудото-бебе, първото за тях се случи след имплантиране на четири ембриона в утробата на Сара, той е единственият, който е оцелял.

„Абортирах няколко пъти“, казва Сара. „В крайна сметка стигнахме до точката, където решихме да сложим четири ембриона“

Когато се роди първото, двойката помисли, че е време за братче или сестриче. Те отново претърпяха ин витро операция. След имплантиране на три ембриони, Сара и Бил се надявали на само един, но вместо това получили три момчета. Те били шокирани, тъй като два от ембрионите били смятани за „по-ниско качество.“

Бил е загрижен, че Сара ще иска дъщеря, така че те решили да забременее отново. Двойката получила имплантиране на два женски ембриони, за да има една дъщеря.

Ти няма да повярваш какво се случи след това …

Когато Сара отива на ултразвук, лекарят изглеждал малко зашеметен.

„Просто видях този поглед върху лицето му и казах:“ О, не, „и той каза:“ Какво виждаш? “ а аз казах: „Виждам две“, каза Сара. „Той каза:“ Погледни отново. “ Аз казах: „Виждам три,“ и той каза: „И аз виждам 3.“ Мисля, че цялата стая просто онемя в този момент. Всички ние бяхме просто като „О“. “

Двата ембриона са се превърнали в  три  момиченца. Да, Сара и Бил са родители на две групи от тризнаци!

„Повечето от времето, когато прехвърляте два ембриона по време на бременност, те остават два, но в случая единият ембрионсе е разделил и се превръща в еднояйчни близнаци“, каза д-р Голдфарб, специалист.

Сара и Бил са малко претоварени, но те са определено развълнувани.

„Ние сме много развълнувани от това, което се случва“, каза Сара. „И това е бонус, че са момичета – те ще балансират къщата за нас.“

За щастие, те разполагат с необходимите ресурси, за да се грижат за тяхното все по-нарастващо домакинство.

„Бих излъгал, ако кажа, че не сме претоварени“, казва тя. „Но също така знам, че с помощта, която имаме, всичко ще бъде наред“

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар