Мис България 2017

Мрежата гърми от коментари: Мис България 2017 е излъгала за годините си!

Страшен скандал назрява след избора на новата Мис България 2017 Тамара Георгиева.

Веднага, след като стана ясно, че тя е носителка на титлата, социалните мрежи прегряха от негативни коментари. Повечето от потребителите смятат, че не отговаря на критериите за подобен приз и изтъкват, че освен нея, други, много по-красиви участнички, е трябвало да бъдат класирани, пише Блиц.

Новата Мис България 2017Потребители в социалните мрежи коментират също, че конкурсът трябва да бъде декласиран, защото подозират победителката, че е излъгала за възрастта си. Те разпространяват нейни снимки от церемонията по награждаването, на които се вижда, че новата Мис има бръчки по врата си, които не отговарят на жена на 24 години.

Тамара ГеоргиеваСпоред регламента в конкурса могат да участват момичета и жени на възраст от 17 до 25 години.

Подозренията на коментиращите в интернет са, че Тамара Георгиева е скрила годините си, за да може да се впише в изискванията. Защитнички на новата българска Мис твърдят, че просто „уличаващите“ снимки са правени в лош ракурс и в действителност тя е много по-хубава.

Приятелка на Тамара Георгиева разказва още, че в деня на конкурса тя е била в лошо здравословно състояние и е вдигнала висока температура:

Мис България Тамара Георгиева

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар