Тамара Георгиева

Вижте колко пари е платила скандалната свекърва на Мис България за титлата ѝ!

Оказва се, че за короната на меко казано некрасивата столичанка Тамара Георгиева е платен рушвет от 25 000 лева.

Парадоксално, но факт – 28-ото издание на уж най-престижния конкурс за красота у нас „Мис България”, организиран от агенцията на Ирина Папазова, се превърна в място за интриги и одумвания по адрес на роднини на кандидат красавици, които се надпреварват да цакат пачки, за да може „гарджето” им да начеше нечие роднинско свръх его, писа „Уикенд“.

Така бляскавата церемония в „Рейнбоу плаза”, която събра 20 участнички от страната, се превърна в арена на суетата на 20 ноември.

Свекървата на Мис БългарияВъзмутителното е, че никой от професионално жури, в което се включиха и 5 бивши носителки на короната – Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Антония Петрова, Марина Войкова и Габриела Кирова, модният ас проф. Любомир Стойков, шоуменът Иво Танев и политичката-диетолог Петя Раева не е гласувал за Тамара Георгиева, стана ясно след репортерско проучване на „Уикенд”. Иво Танев разкри, че не е гласувал за миската, защото фаворитката му била друго момиче. Петя Раева също призна, че не е гласувала за Тамара и е озадачена от избора й. Самите бивши носителки на титлата масово са дали вота си за чаровната бургазлийка Йовита, но мнението им очевидно не е било зачетено от организаторите.

Момичето от Бургас е била първа във всички листове при гласуването, свидетелства и един от фотографите на конкурса Георги Божиков.

За съжаление, той не е снимал листата с имената и оценките от етични съображения, за което съжалява.
Въпреки това модната дизайнерката убедително спечелила първото място, а за нейни подгласнички са бяха обявени бургазлийката Йовита Георгиева, която се занимава със спортни танци, и студентката по Българска филология Габриела Топалова от Пловдив.

Журито на „Мис България 2017” е било изправено пред ситуацията да избира фиктивно красавица, без да подозира, че нещата се наредени, а победителката – известна още преди шоуто. Самата Ирина Папазова се въздържа от коментари с уговорката, че е уморена и има нужда от почивка… Тя забегна да се плацика в СПА център, вероятно с парите от получения рушвет.

„Никой не ме пита аз каква съм, какво мисля, какво чувствам, какво искам, с какво се занимавам, какво харесвам…Всички ме плюят, без да ме познават. А аз съм жена, след която мъжете се обръщат. Значи, правя впечатление. Дори и да не съм толкова красива, колкото им се иска на хората, ще им кажа, че имам добро сърце и не падам на нивото им да обиждам”, лаконично обясни пред репортер на „Уикенд” дългобедрената миска, която безпощадните хорски коментари сринаха със земята. Тя отклони поканата на вестника за интервю, въпреки че първоначално се бе съгласила.

Ако се вярва на мълвата, изборът на Тамара за №1 е струвало едва 25 000 лева.

Цената е направо смешна, като си има предвид, че преди години родителите на Антония Петрова се бръкнаха с 40 000, за да бъде чадото им коронясано за „Мис България 2009”. Мълви се, че парите са предадени чрез посредник на организаторката Ирина Папазова.

Според мълвата, бродеща зад кулисите на конкурса, основна роля за избирането на Тамара за Мис България 2017 играе нейната кандидат-свекърва – родопчанката Катя Роуз, която също е носител на титла за хубавици. Тя нашумя и с прякора си Царицата на фотошопа, защото умело борави с модерните компютърни програми. За минути може така да обработи кадрите, че ще й завидят дори специалистите. Катя живее в „Драгалевци” в тузарска къща и на широка нога. Съпругът й е новозеландец, откъдето идва и фамилията й Роуз.
Местните разправят, че двамата се залюбили от раз. Няколко месеца били гаджета, а след това се разписали в гражданското. И понеже новозеландецът печелил добре, купили парцела в „Драгалевци”, където на по-късен етап устроили живота си. Ричи Роуз е съдружник във фирмата за преработка на руди „Дънди Прешъс Металс”.

Той печели милиони и се предполага, че за него не е проблем да извади 25 000 лева. Освен това семейството винаги намира начин да са отблагодари на верните си приятели. За такива се смятат няколко модни и светски експерти, често гастролиращи по телевизиите. Именно на тях фамилията Роуз разчита, че ще опънат брониран медиен чадър над кандидат-снахата.

Идеята тя да участва в конкурса също е на Катя. Дамата си поставила за цел всички жени в къщата в „Драгалевци” да бъдат миски, да са известни с красотата си. Катя Роуз е описвана като изключително амбициозна жена. Тя е носителка на титлата „Мисис България Европейски съюз 2011”, която печели с надпревара с още 200 омъжени красавици от цялата страна.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар