Елена от Биг Брадър

Помните ли хубавата Елена от Биг Брадър? Вижте какво се случва днес с нея!

34-годишната дизайнерка, сегашният й мъж и 1-годишната им щерка бяха засечени тези дни на разходка из София.

Брадатият младеж буташе бебешката количка, а Еленастъпваше тежко-тежко отзад, не защото се надуваше, а заради наднорменото си тегло. Днес бившата брадърка е наляла баджаци, задник и паласки и мяза на боркиня. Вече няма и помен от някогашната й елегатност.

Припомняме, че преди 10 години. хубавицата влезе в риалитито на Нова телевизия като семейна жена, а излезе оттам като прелюбодейка.

В шоуто тя участваше с тогавашния си мъж Миро, на който не се поколеба на сложи рога пред цяла България. В Къщата Елена кръшна с фризьора Мъро, а нараненият й съпруг започна нон стоп да рони сълзи. Единствената утеха за ревльото тогава беше, че продуцентите му дадоха по милост голямата награда. Парите той профука впоследствие в недобре обмислен бизнес.

След като приключи изявата си в „Биг Брадър 2”, Елена се постара да изчезне бързо-бързо от публичното пространство.

Тя се покри, защото реакциите към особата й в обществото бяха преобладаващо негативни. Пробва се в танцувално шоу, но завърши безславно. За последно се чу, че работи като продавачка в един от магазините на световната верига H&M.

Днес Миро не ще и да чуе за нея. Когато преди година тя стана майка, бившият й съпруг даже не й се обади по телефона, за да я поздрави. В свои интервюта пък я наричаше „клета курвица”.

Що се отнася до другия участник в триъгълника – фризьора Мъро, той също неотдавна стана баща. Както „Уикенд” писа, коафьора осемени певицата Миленита и двамата в момента отглеждат детето си

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply