Меглена Каканашева

Ти да видиш! Миглена Каканашева зарязва марката Мегз – ще става модел за подражание на децата!

Топ дизайнерката  Миглена Каканашева – Мегз, която до скоро не можеше да се идентифицира като Миглена, а гледаше на себе си само в бизнес план, претърпя пълна метаморфоза след участието си във VIP Brother, пише Хотарена.

Вчера тя публично обяви, че приоритет в нейния светоглед вече не е модата, а мисията й да дава правилни модели на поведение на подрастващите.

Каканашева говори още за различните деца и за това как тя самата е била различно дете и е страдала много от това. Тя не пропусна в тази връзка да изкоментира поредната провокация на Тото към нея:

„От днешния медиен мониторинг видях, че Тото е осмял клипчето, в което разобличавам как е спечелил. Накрая той казва: „Дреме ми на чушката дали съм спечелил“…

Е, на мен ми дреме! Ужасно много ми дреме. Дреме ми на чушката, на ряпата, на динята.

Повече от всичко на света ми дреме за вас! Когато имате проблем, аз ще бъда там, както някога е имало хора в моите битки. Няма да допусна хора, които ви се подиграват, да ви откажат от мечтите ви. Нещата могат да се променят!“, категорична е Мегз. Каканашева ще създаде влог, който ще се казва “ДРЕМЕ МИ”. В него ще участват и други популярни, успели личности, които заедно ще дават градивен пример на младите.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар