Вижте българчето, което спечели конкурса за деца в Бразилия – Mini Mis Nation 2017 (снимки)

От българките по-красиви няма и това е факт!

И докато страната се тресе заради избора на новата мис България, в Бразилия без много шум, наше момиченце грабна короната на международен конкурс, научи HotArena. 6-годишната Марина Георгиева от село Сборище, Сливенско, вече е носителка на титлата Mini Miss Nations 2017. Конкурсът се проведе в град Куритиба, Бразилия и е един от най-престижните в световен план.

Българче спечели турнир в БразилияНикой не се заинтересува от постижението й, но ние сме горди с Марина.

„Тя спечели измежду 30 деца в цял свят. Беше притеснена, но подготвена. Разплака се, като си чу името като победителка. Ние също“, споделят родителите й, цитирани от „България днес”.

Марина ГеоргиеваСемейството смята, че детето е спечелило, заради естественото си излъчване.

„Тя май единствена беше, която приличаше на дете. Останалите бяха с лични фризьори, гримьори, оскубани вежди и т. нат”, разкрива майка й. Но макар и принцеса в конкурсите за красота, в живота малката Марина е като Пепеляшка. Семейството има ферма с над 120 говеда и детето редовно помага в грижите за тях.

Марина Георгиева победителка на Mis Mini Nations„От малка живее сред животните, научена е да се грижи за тях. Каквито и титли да печели не си вирва носа. Няма различно отношение към нея–нито вкъщи, нито в училище”, категорична е майка й.
През 2016 Марина печели и конкурса „Малка мис България”. А наред с мечтата й да стане зъболекар или доктор, мечтае да бъде и Мис България.

Постоянните скандали около този конкурс не притесняват семейство Георгиеви. „Нашето дете, ако печели, то е защото заслужава. Ако един ден спечели и конкурса „Мис България”, пак ще е само по тази причина”, категорични са фермерите.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар