Скандалът около Джино

Скандалът с Джино Бианкалана продължава да се разраства. Близък до него разкри доста интересни неща!

Къщата на Big Brother отново бе разтърсена от тежки обвинения.

По този повод близък приятел на един от участниците в сезона – Джино Бианкалана, се свърза с медиите, разочарован и омерзен от лъжите, които се говорят за приятеля му.

„За всичките години, в които познавам Джино и виждам как се държи с близките си и хората, които среща в живота си, мога да заявя категорично, че глупостите, които се пишат за него, като това, че дължи пари и мами хора за пари, са абсолютни лъжи“, сподели мъжът цитиран от iWoman.bg.

„Познавам лично бившата му съпруга, те са в много добри отношения. За толкова време аз не съм чул лоша дума от тази жена за него. Това че й дължи пари, както самата тя разкри в предаването, е пълна лъжа“, споделя още приятелят на Джино.

В последния епизод на формата зрителите можеха да се свържат със съквартирантите в къщата по телефона и да разговарят с тях.

Когато на телефона застана Зорница Линдарева, се обади българка, живееща в САЩ, която заяви, че Джинo „е eднo чoвeчe, ĸoeтo e ycпялo дa oбъpĸa живoтa нa мнoгo xopa в Чикаго“. Пъpвo иcĸaл eднa cyмa, cлeд тoвa дpyгa, oбeщaвaйĸи дa ги въpнe, нo вcичĸo ce oĸaзaлo „бyлшит“. По-късно се обади дpyгa бългapĸa, която зaяви, чe Джинo Биaнĸaлaнa я e зaвляĸъл c 500 дoлapa, а cъпpyгaтa нa нaй-дoбpия cи пpиятeл с cyмaтa от 160 xиляди дoлapa.

„Знам за коя жена става въпрос. Когато той беше в България, същата тази жена му звънеше от Чикаго и му се молеше да им помогне. Така той им наем апартамент на негово име. Те не му плащаха наем 4 месеца. Нормално е да им каже да напуснат, защото все пак той има в същата сграда и негов апартамент, няма как да си разваля отношенията с хората. Нали знаете, когато някой не върши съвестно работата си и го изгонят, започва да плюе по работодателя си. Случаят е подобен“, каза още нашият източник, като уточни, че адвокатите на брадъра, които разполагат с документи, доказващи правотата на Джино, ще се заемат със случая. Той разказа, че всички знаят и са свидетели как, когато той си пътува от България към САЩ и обратно, разнася багажи на българи и колко е услужлив.

„Той е себеуважащ се човек, уважаващ бизнеса си. Никога не се е хвалил, че е милионер. Кара сам камиона си, за да следи отблизо какво се случва с бизнеса му. Преди да се случи тежката катастрофа, която той претърпя, той работеше наравно с другите. Познавам цялото му семейство, те са много добри и работливи хора. Сигурен съм, че не сте виждали по-подреден човек. Това говори много и за характера му. Абсурдно е изобщо да се помисли, че Джино ще се злепоставя като завлича хората с някакви смешни суми.

Джино е пример за подражание, заради неговото добродушие, съпричастност, уважение към жените и най-вече доброто възпитание, заяви мъжът пред екипа ни. Отделно в мрежата се появиха интересни коментари от зрители на предаването, които се оплакват, че сестрата на друг участник във формата, свързан с обвиненията към Джино – Динко, ги е търсила с молба да излъжат, че Джино дължи пари. Срещу „услугата“ обещала щедро възнаграждение.

Скандали с Джино

Джино Бианкалана пари

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply