Amanda Liberty

За такова чудо дори не сте подозирали! Жена има интимна връзка с няколко полилея и дори спи с тях (снимки)

Цялата къща на британката Аманда Либърти е пълна с 25 полилеи и тя няма да се откаже от „отворена връзка“ с други ценни предмети.

Жена има връзка с полилеиЖената била във връзка с … два полилея, но най-накрая решила, че обича единия повече. Тя каза, че се занимава с един от тях, като името му е Люмиер, пише DailyMail. 33-годишната жена от град Лийдс, Западен Йоркшър, се сдобила с Люмиер от eBay срещу 400 британски лири. Според жената това било любов от пръв поглед.

Аманда Либърти„Тя (Люмиер) беше в Германия и, макар да знаех, че няма да е лесно да я измъкна от там, знаех, че трябва да го направя“, признава екстравагантната дама.

Жена има връзка с полилеи„Продължих да мисля за нея: тя има красиви форми. И аз почувствах невероятна енергия“, добавя тя. Жената направила предложение на Люмиер в деня на Свети Валентин. „Никой от моите полилеи не ме ревнува. Те разбират, че ги обичам всичките. Например целувам и прегръщам Люмиер, но спя с Джуъл, защото е по-удобен“, признава Аманда.

Откачалка от АнглияЗа себе си тя говори като за човек, привлечен от предметите.

„Не преча на никого с любовта си към полилеите. Оставям се да ме води сърцето”, казва тя. За пръв път Аманда се влюбила на 14-годишна възраст в комплект барабани. Година по-късно започнала да изпитва чувства към Статуята на свободата. Заради тази тръпка променила фамилията си от Дид Пол на Либърти (на англ. свобода).

Луда любовПревод и редакция: БЛИЦ

 

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар