img

Съдбата си знае работата! Млада жена разглеждаше стар албум със снимки, когато откри нещо невероятно!

/
/
/
Верона Колики, жителка на Великобритания, откри на снимка, направена преди повече от 10 години, своя настоящ годеник, с когото тя не се е познавала по онова време.

Съдбата си знае работатаСамата англичанка разказа за изумителната находка в „Инстаграм“. Когато девойката разглеждала семейния албум заедно със своя възлюбен Миранд Бузак, то на снимка, направена в Черна гора преди повече от 10 години, тя забеляза нещо странно.

Жена разглеждаше албумаНа преден план в групата от деца на плажа се виждала Верона, а зад нея във водата на надуваем дюшек имало момче с тениска и бански.

За всеобщо изумление това се оказал бъдещият й съпруг. По време на детството си и двамата са били на почивка на един и същи плаж по едно и също време, но тогава те не са се познавали. Бъдещите съпрузи се срещнали след четири години в Косово, когато Верона долетяла в родината си от Лондон.

Годеница– Никога не съм си мислила, че нещо подобно може да се случи, макар и да съм чувала поговорката: „Ти ще минеш покрай твоята половинка поне веднъж преди да се срещнете“, написа на страницата си в мрежата девойката.

Снимката на двойката стана популярна в социалната мрежа и стотици потребители оставиха своите коментари.

 

Коментирай чрез Facebook
loading...

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: