Албена Вулева мюсюлманка

НОВО 20! Албена Вулева станала мюсюлманка! Скандалната водеща приела тайно исляма

Скандалната блондинка Албена Вулева вече не е християнка.

Бомбата хвърли майка й Людмила Захажаева в шоуто „Биг Брадър: Most Wanted”. Бившата тв водеща е станала мюсюлманка и сега възприема само Аллах като свой бог и водач в живота.

Албена е зарязала оскъдното облекло, отказала е свинското месо и даже се случвало да ходи забулена със забрадка. Изучавала усърдно корана и твърдяла, че исляма е най-миролюбивата религия.

Според запознати русата фурия отдавна е запленена от магията на ислямския свят и дoри се записала на уроци по турски език, за да вникне по-дълбоко в тайните на Изтока.

Два пъти седмично Вулева посещавала частно школо, където се учела на четмо и писмо. Тя сама признава, че при първа удобна възможност би се установила в Истанбул, който определя като най-красивия град в света.

Хора от обкръжението й твърдят, че Албена е сменила религията си заради мъж – само че не става въпрос за богат турчин, както се говореше, а за дългогодишния й приятел Недик Недев, с когото отново се събрали наскоро. Блондинката и фитнес инструкторът бяха заедно повече от десетилетие, като през 2015 г. сложиха край на отношенията си. Наскоро обаче се преоткрили и сега връзката им процъфтявала, твърдят техни близки.

Известно е, че Недик също е мюсюлманин и именно под негово влияние Вулева е приела исляма. Фитнес инструкторът е в лоши отношения с майка й Людмила Захажаева, пише седмичник.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар