Ралица Паскалева и Теди Салпаров

ЧЕСТИТО! Една от любимите двойки на България май вече чака бебе! Какво обаче следва след култовия и любим на всички сериал

Една от любимите двойки на България май вече чака бебе! Какво обаче следва със сериала „Откраднат живот“?

Доктор Стилянова май скоро ще има бебе не само в „Откраднат живот”, но и в реалния си живот с волейболната звезда Теодор Салпаров. Актрисата Ралица Паскалева изглежда необичайно закръглена в последните епизоди на сериала, което дава повод за клюки, че може да е бременна.

За разлика от снимките й от лятото, когато стройната брюнетка смело демонстрира релеф и плочки на плажа, сега коремчето й е доста изпъкнало и заоблено. Самата актриса също е видимо наедряла и много от феновете й си обясняват това с желанието час по-скоро да има бебе.

„Изглежда като бременна”, смятат зрителите.

В интервю с любимия си наскоро тя директно каза, че е готова да стане майка. Със Салпаров имат сериозни планове да се женят и искат много деца. „Мога да работя и да гледам бебе – в това няма нищо необичайно”, убедена е актрисата.

Не само коремчето й изглежда като на бременна в първите месеци жена. Изражението на лицето й също е такова. Напоследък Паскалева е особено лъчезарна и всички забелязват колко много се е разхубавила. Разбира се, особеното й излъчване би могло да се дължи не само на очакване да стане майка, а и на любовта и щастието с волейболиста. Най-често обаче подобна видима промяна във външния вид идва от промяната на хормоните по време на бременността, пише “Уикенд”.

В случай, че наистина й предстои да стане майка, най-вероятно и героинята на Ралица в „Откраднат живот” ще трябва да забременее, защото актрисата няма намерение да напуска снимачната площадка, а вече е почти сигурно, че поредицата ще има и нов, пети сезон. Тя смята да работи до 9-ия месец и да отглежда бъдещото си бебе паралелно с граденето на кариера. Мъжът й я подкрепя в това решение.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар