Мариан и Симона

Мариан и Симона се ожениха щастливи, но разбраха нещо страшно, което ще ви остави без думи!

Вместо спокоен живот, тяхното ежедневие се превърнало в кошмар поради случайно събитие.

Мариан и Симона били родени преди тридесет години, но съдбата си играела с тях, още когато били много малки. При автомобилна катастрофа, родителите им умират, докато се връщат от пътуване. Децата са оставени сами и се намират в дом за сираци, автоматично попадайки в списък за осиновяване.

За да бъде положението още по-лошо, Мариан е заведен в Сидни и израснал с нова самоличност, без да знае нищо за своя произход и минало.

По време на посещение в Македония той случайно се среща със Симона, сестра му. Двамата се влюбват, без да знаят историята си. Те започват да излизат и да се забавляват през лятото, докато са в Македония. Решават да се оженят.

Няколко месеца след сватбата, в Сидни майката на Мариан забелязва на плажа, че на едно и също място на гърба и двамата имат един и същ белег.

Изглежда незначителен, но разкрива огромна загадка. Реалността излиза наяве, когато Симона се нуждаеше от донор на кръв за операция, така че Мариан е помолен да помогне. В медицинския анализ и други процеси се разкрива мистерията. Допълнителни ДНК анализи са направени, и е установено, че имат големи съвпадения, така че е поискан ДНК тест.

И двамата били шокирани …

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар