Ето за коя жена се говори, че е новата любов на Слави и го кара да се усмихва всеки ден (снимка)

Нова любов дава сили и смисъл на Слави Трифонов, след като преди няколко седмици изпрати баща си Тодор.

Шоумен №1 е луднал по готина гримьорка, узна HotArena. От няколко месеца Дългия точи лиги по красивата русенка Велислава Иванова, която е позната в светските среди като гримьорката на звездите. Отношенията между Слави и Весислава са много повече от приятелски и според източник двамата в момента са нещо като гаджета, писа „Уикенд“.

Велислава ИвановаПреди да направи име на експерт по макиажа, тунингованата мацка доби популярност като участничка в конкурса „Мис Плеймейт”.

През 2007 г. съблазнителката има спечелено второ място в разпищолената надпревара като подгласничка на носителката на приза отпреди десетилетие Златка Райкова, позната повече като Русата Златка.

Новата на Слави Трифонов„Шефът се е побъркал по Велислава, много е хлътнал. Засипва я с любовни есемеси и дебне удобен момент, за да е с нея. Дълго време обаче мадамата му се опъваше, не щеше да влезе в списъка му с „любовни жертви” а да стане нещо като титулярка. Май е постигнала целта си”, подсмива се информаторът ни.

Наскоро Трифонов я зарадвал с ефектен подарък – последният модел „I Phone Х” за близо 3 бона, директно доставен от Америка.

Жената до Слави ТрифоновСиликоновата гърла заряза мераците за слава по евино облекло и от години се вихри като професионален гримьор на манекенки, певици и тв водещи. Сред клиентите й са двете известни Златки – Златка Димитрова – Черната и Златка Райкова – Русата, младата надежда на българския поп Дарина Йотова – Дара, водещата на „Папараци” Венета Райкова, чалга певачката Емануела и т.н.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар