бутилка в морето

История, достойна за филм! Британска двойка отиде на почивка в Родос и хвърли бутилка в морето, а после…

Историята е като от романтичен филм.

Британска двойка, прекарвала ваканцията си на гръцкия остров Родос, хвърлила бутилка, съдържаща послание в морето през юли тази година, и тази бутилка намери своя път до мрежите на рибар в Газа, пише „Български новини“.

Британската двойка, Зак и Бет, донесли стъклена бутилка с тях в Родос и решили да експериментират, като изпратят съобщение, за да видят до къде ще стигне. В последния ден от почивката си двойката написала:

„Здравейте, благодарни сме, че извадихте тази бутилка от морето. Ние сме в Родос за почивка и се чудим колко далеч може да стигне бутилката; Дори ако това е следващият плаж“.

Миналата седмица един рибар от Газа открил бутилката и я взел у дома си, за да може зет му да го прочете, тъй като посланието било на английски. Палестинците написали обратно съобщение до двойката:

„Здравейте от Газа, Палестина! Здравейте Зак и Бет! Намерихме Вашето писмо. Едно от най-красивите неща в живота е любовта и ние сме щастливи да видим хора като вас, които са влюбени. Искахме да ви пожелаем щастие.

След като получи писмо от Газа, британската двойка заяви:

„Много е трагично, защото тези хора са отхвърлени от всичко, което светът може да предложи, но нашата бутилка е намерила своя път към тях. Това показва, че сме едни и същи, обвързани от морето и обичани от Бога“.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар