мъжът с най-големия атрибут

Вижте как живее мъжът с най-големия атрибут в света!

Мъжът с най-големия пенис в света отхвърли възможността да намали размера на своето достойнство, въпреки опасността никога да не прави секс, и никога да няма нормален живот.

Роберто Ексивел Кабрера, на 54 години от Салтило, Мексико, има най-големия пенис в света. Размерът му е 18,9 инча, което прави 48 см. Размерът е наистина внушителен, но само толкова.

Той е абсолютно неизползваем в интимно отношение.

2

Роберто нашумява през 2015 година с видео, което размазва неофициалния рекорд за най-голям пенис, който се смята, че принадлежи на американеца Jonah Falcon, който притежава 13,5 инча, или малко над 34 см. еректирало достойнство.

1

„Бих искал да бъда записан в книгата на Гинес, но те не признават рекорда“, споделя Роберто в свое интервю за Barcroft TV.

„Аз съм известен, защото имам най-големия пенис в света. Щастлив съм с него. И знам, че никой няма по-голям от моя.“, допълва още Кабрера.

4

Но въпреки гордостта си, членовете на медицинската общност са го посъветвали да обмисли вариант, в който да намали размера на пениса си.

3

Др. Хесус Давид Гонзалез го съветва да се подложи на операция за да има нормален начин на живот, да създаде семейство и да има деца, но Роберто предпочита да остане известен със своя половин метър пенис, който явно му носи повече щастие от колкото нормалния сексуален живот и правото да създаде семейство и поколение.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply