жена с тризнаци

Тризнаци прекарват 6 седмици в интензивни грижи след раждането. Тогава лекарите правят ДНК тестове и са в пълен шок!

Ако сте само на 23 години и научите, че ще раждате три бебета едновременно, това е доста шокираща новина, с която ще трябва да се справите.

Но това се случи с Беки-Джо Алън от Ливърпул.

„Бях много болна и имах наистина лошо главоболие, затова си записах час за ранно сканиране и това беше моментът, в който разбрах, че очаквам тризнаци“, каза Беки-Джо. „Това беше най-големият шок в живота ми! В семейството ни нямаме тризнаци, така че беше пълна изненада.

Беки-Джо, която вече има дъщеря, нямаше представа за пътуването, което трябваше да започне.

Нейните малки бебета – Роман, Роко и Рохан – в крайна сметка трябваше да прекарат шест седмици в интензивното отделение. Но накрая им беше позволено да се приберат у дома с майка си. „Сега те стават все по-големи и отговарят на всичките си етапи за възрастта“, каза Беки-Джо.

Изненадите обаче не свършват. Обикновено тризнаците се отличават, но хората забелязвали, че бебетата й страшно много си приличат. От лекарите тя разбира, че децата й са изключителна рядкост, 1 на 200 милиона. ДНК тестове в крайна сметка потвърждават, че нейните бебета всъщност са естествено родени еднояйчни тризнаци.

Това беше друг шок, защото й беше казано друго.

„Когато бяха в болницата, лекарите казаха, че не са идентични, но откакто се прибраха, много хора казаха, че не могат да ги разграничат“, каза Беки. „Бях изненадана, защото очаквах да не са идентични, но всъщност аз съм единствената, която може да ги разграничи, така че това обяснява много!“

„Когато бяха новородени, беше доста трудно да се каже кой кой е“, каза тя. „Всички те имат тъмни рождени знаци между веждите си, но Роман е малко по-тъмен от другите“, а Рохан също има бенка крака си.

Тя каза, че това са техните уникални личности, които наистина ги различават.

– Рохан е силен, винаги крещи. Роко обикновено е доста спокоен, но той може и да е, докато Роман обикновено мрънка „, обяснява тя. – Винаги пълзят след една и съща играчка, опитвайки се да се доберат до нея преди братята си.

Моля, споделете това с приятелите и семейството си.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар