Гинка Върбакова

Вижте какво разкриха съседите на Гинка от Пазарджик за нея!

Кои са купувачите на най-голямото ЕРП у нас и какво се знае за близките на Гинка Върбакова и за съпруга ѝ Слави.

Цяла България гръмна около скандала с ЧЕЗ и разбира се, няма как и ние от Girl.bg да не отразим случващото се с една от най-актуалните родни теми. Няма по-добър източник на информация от съседите и именно затова, ние решихме да видим какво мислят те за Гинка Върбакова

Родителите на Върбакова живеят скромно, твърдят техни съседи пред bTV. Баща ѝ – Николай Пайтаков, е уважаван детски треньор по баскетбол.

Според него шумът от последните дни не се отразява добре на семейството, а за дъщеря си не може да каже нищо лошо. Съседите си спомнят Гинка като „напълно нормално дете“, което помагало. „Страшно услужливи. Страшно. За разлика от други, дето, като натрупат пари, здравей не можеш да им кажеш“, описва Александър Иванов. „Да са живи и здрави! Да имат пари! Да купят и ЧЕЗ, да купят и ЕВН!“, им пожелава Димитър Панайотов.

Съпругът на Гинка – Слави, вече е знаменитост в родното си село Симеоновец.

Бащата на Слави – Иван, научил от телевизията, че синът му смята да купува ЧЕЗ и бил изненадан. Описва Слави като добро момче. В интернет няма публично достъпни снимки на Върбакови, близките им също казват, че не разполагат със семейни фотографии.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply