Наталия Кобилкина

Лъсна гореща тайна от предбрачния договор на Наталия Кобилкина! С нея задължава Такис да…

Популярната сексоложка Наталия Кобилкина, която миналото лято каза „да” на богатия грък Такис Дретакис, е включила пикантна клауза в предбрачния си договор, разкри самата тя.

Освен че двамата уточнили предварително всички подробности около подялбата на имуществото си в случай на развод, по желание на разкрепостената рускиня регламентирали и най-интимните си отношения, пише „Уикенд“.

Кобилкина настоявала съпругът й да подпише, че е готов да изпълнява креватните си задължения редовно и безропотно – без значение дали е с главоболие или е преуморен от работа.

Нотариусът, който заверил предбрачния договор, трябвало няколко пъти да прочете любопитната клауза преди да сложи печата си – той просто не вярвал на очите си, че контрактът на бюрото му регламентира обстойно сексуалните отношения в бъдещото семейство.

Обикновено в подобни договори младоженците предварително уточняват отглеждането на децата и подялбата на имотите при раздяла.

„Да, имаме подписан реален контракт. При това подписан пред нотариус. Аз много вярвам в тези неща. Когато влизаш в брак, трябва да оформиш юридически очакванията си от партньора. По-добре е нещата да се изяснят преди сватбата. В нашият договор пише, че не можем да отказваме секс един на друг. Моят мъж много пътува, а аз също. Така че, когато се срещаме, за нас това е празник. Никога не отказвам секс на мъжа ми, дори, когато не го искам. Щем или не щем, нямаме право на такъв отказ”, шашна с откровението си в ефира на Би Ти Ви – Наталия Кобилкина./Блиц

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар