бисквитена торта с цедено мляко

Правя я всяка година за Цветница: Само за 30 минути тази разкошна торта е пред вас!

Тази бисквитена торта с цедено мляко е най-скоростната и най-вкусната!

Предлагаме ви рецептата за бисквитена торта с цедено мляко. Става за няма и половин час. Ако щете вярвайте, но е много скоростна и страшно вкусна. Няма такава разкошотия за десерт.

Трябват ни:

три пакета с обикновени бисквити,
една кофичка цедено мляко,
три лъжици обикновено кисело мляко,
250 грама сладкарска сметана,
чаша и половина пудра захар,
прясно мляко за напояване на бисквитите.

Начин на приготвяне:

Първо трябва да си приготвим една купа, в която да разбием киселото мляко, заедно с една малка лъжичка пудра захар. С другата половин лъжица пудра захар си разбиваме течната сметана.

Трябва от нея да се получи пухкав и еднороден крем. След това смесваме двете по-горни млечни смеси заедно и ги разбъркваме много хубаво, за да се получи хомогенна маса.

Започваме после да си редим тортата по обичайния и познат на всички начин. Поставяме ред напоени в прясното мляко обикновени бисквити, после слагаме ред от крема от млякото и така отново и отново.

Редим тортата си ред по ред, докато не ни свършат продуктите за нея. Трябва непременно да я завършим със слой от крема, който после си украсяваме по наше желание.

Готовата и красива торта я прибираме в хладилника, където трябва да престои поне за четири часа, за да стегне хубаво. Идея нямате каква разкошотия се получава от нея като я вкусите.

Особено приказна е ако отгоре й наредите пресни ягоди. Може и всякакъв друг плод, разбира се. Зависи от това с какво разполагате и какво обичате да си похапвате.

Източник: inakostova.blogspot.bg

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар