майка продаде дъщеря си

„Ти си вече на 16“! Отвратителната история на една майка, която продаде невинността на дъщеря си в интернет!

В Австралия майка разреши на мъж да изнасили девствената ѝ дъщеря за пари!

За това съобщава A Current Affair. Шокиращото престъпление станало още през 2006 година, но едва след много години нещастното момиче решило да предаде майка си на полицията и да поиска тя да бъде наказана. По онова време Пета Батлър била на 16 години.

Майка ѝ Тереза довела вкъщи мъж на име Томмо, на когото продала по интернет девствеността на дъщеря си с разрешението да изнасили момичето.

Майката напила момичето с четири алкохолни коктейли, излязла от къщата и останала да пуши пред нея. Пета крещяла, молела за помощ, но това не ѝ помогнало. След години, Пета разказала историята си на жена – детектив и тя ѝ помогнала да вземе признание от майка си. 28-годишната Пета позвънила на Тереза и ѝ казала, че още преживява това, което се е случило и плаче.

„Да, факт е – това имаше изнасилване, но ти вече беше на 16. Не бих позволила на никого да те пипне, ако беше по-малка“, заявила майката.

Записът на разговора помогнал майката да бъде обвинена. След ареста и делото тя получила наказание от 4 години затвор. Изнасилвачът е обявен за издирване. Полицията предполага, че Пета може да не е единствената му жертва.

Източник: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар