3 години я тормозел

Три години я тормозел заради външния и вид: Когато отслабнала, той искал да излязат, но тя му го върнала за всичко

Луиза я наричали с ужасни имена заради външния и вид , а когато след осем години случайно срещнала едно от момчетата, които я измъчвали, му отмъстила за всичко.

В това, че отмъщението се сервира студено, лично се уверила Луиза Манинг, студентка в Оксфорд. Когато Луиза била на 12 години, децата в училище я тормозили заради тегло и я наричали с обидни имена. В резултат на това, следващите години тя развива нарушения в храненето и страда от липса на самочувствие.

Въпреки това, в петък, след осем години, се е случило нещо интересно. 
Сега, когато изглежда съвсем различно, едно от момчетата, които я измъчвали я поканил на среща. 22-годишната студентка се сеща, че точно това момче, което не е искала да назовем, най-много я малтретирал, защото била „грозна“ .„Честно казано, бях много бясна, когато ми се обади да излезем. Наистина ме възмути, че сега, когато съм привлекателна, той автоматично иска да ме отведе в леглото „, обяснява Луиза. Въпреки това, вместо да откаже поканата, тя приела, но със скрито намерение.
Луиза Манинг„Моята първа мисъл беше да откажа, но после разбрах, че това е чудесна възможност“, казва Луиза. Именно тя се разбрала  да отиде на вечеря с това момче, но пристигнала рано и помолила сервитьора, когато дойде нейният спътник, да му даде една нейна стара фотография със следното съобщение: „Съжалявам, че не мога да дойда тази вечер. Спомняш ли си, когато бях дебела , а ти ми се подиграва заради това? Не? Аз си спомням, а следващите три години прекарах в ядене на по-малко от една ябълка на ден. Така, реших да прескоча вечерята. Спомняш ли си обединените ми вежди, поради които ми се присмиваше?
Космaтите крака, от които беше отвратен? Помниш ли, че всеки ден в продължение на три години, с твоите другари ме наричахте ​​“ звяр “ ? Не, може би не помниш, така че искам това да ти го оставя като напомняне. Когато следващия път си помислиш за мен, представи си момичето от снимката, защото именно тя те отсвири тази вечер. Луиза „.

 

По-късно пристигнало извинение от това момче, което било напълно изненадващо. 

„Шокирана съм, че получих извинение със закъснение от 10 години и ако искаше наистина да се извини, трябваше да го направи миналия уикенд, когато се натъкна на мен, а не първо да ме кани на среща. Но все пак го направи и е супер, че изобщо имам извинение „.

Ето какво пише той в съобщението:

„Исках да се срещнем като пrиятели, а не защото изглеждаш добре. Предполагам, че можех да предвидя какво ще се случи и не те обвинявам, че ме отсвири. Не мога да променя това какъв съм бил преди 8 години. Сега ще ти кажа, че съм напълно друг човек. Мога само да ти се извиня и да ти пожелая всичко най-добро. Предполагам, че вече няма да се чуем, но наистина пожелавам ти всичко най-добро, ти го заслужаваш. “

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply