img

Имунитетът ми се вдигна до небесата, а стрелката на кантара лети надолу! 2 чаени лъжички на ден и животът ми се преобърна!

/
/
/
Пикантният джинджифил не се използва само в готвенето, но и в медицината, при това от дълго време.

Древните аюрведа трактати направо хвалят качествата на белия корен и препоръчват да го вземаме, за да лекуваме успешно различни заболявания.

Джинджифиловата тинктура, която можете лесно да приготвите у дома, ще ви помогне да се справите с всички видове възпаления, тя нормализира кръвообращението и нервната система, подобрява зрението, ускорява метаболизма и допринася за загубата на тегло.

джинджифилова тинктура рецепта

Как да си приготвим джинджифилова тинктура:

Съставки:

400 гр. пресен  корен от джинджифил
1 литър водка
2 супени лъжици  мед

Приготвяне:

Изберете корени с гладка и тънка кожа. Почистете и нарежете на филийки или кубчета. Поставете в херметически затварящ се съд и го напълнете с водка. Поставете съда на тъмно място в продължение на 2 седмици, като периодично го разклащате. След това прецедете инфузията и добавете меда.

Приемайте джинджифиловата инфузия по 1 чаена лъжичка 2 пъти на ден преди хранене.

джинджифилова тинктура рецепта
Тази тинктура – тайна тибетска медицина, които перфектно се справи с допълнителното тегло, нормализиране на обмяната на мазнините в тялото, така че рецептата е да се вземат под внимание на всички, които желаят да се каже сбогом на отегчените килограма.

Отделно от това, следва да се отбележи ефективността на джинджифил инфузия в борбата срещу настинки: няколко дни на този инструмент ще ви поставят на краката си.

Като джинджифил във всякаква форма, обърнете внимание на редица противопоказания : някакви хронични заболявания в остър стадий, чернодробни заболявания, гастрит и язва на стомаха, чревни заболявания, алергични към някоя от съставките на инструмента.

Добре е да има чудо еликсир под ръка, независимо от времето на годината, така че освен рецептата на подготовката си за отметки и да споделят с приятелите си!

Източник: За жената

Коментирай чрез Facebook
loading...

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: