Какво накара 27 -годишна Instagram звезда да удуши децата си и ги изгори?

Елена Каримова е на 27 години и има повече от 21 000 почитателя в Instagram, които подкрепят нейния онлайн бизнес. В личен план разполага и с две деца, което трябва да я прави завършен човек, нали? Има само един проблем, не може да имате доверие на всички жени в Instagram.

Очевидно короната на Кардашиян е тежка и след първите бизнес трусове, Елена решила да убие децата си, защото „не можела повече да ги издържа“. Каримова удушила Кадижа и Сюлейман в колата си, а след това минала покрай бензиностанцията, за да купи бензин и да изгори децата в близката гора. Очевидно Елена не е приела много добре развода, както и последните финансови затруднения. След като приключила с децата си, дамата изгорила телата в изоставен завод близо до града.

 

Пожарникарите намерили децата съвсем случайно и помислили, че телата са на кучета, но жестоката гледка се разкрила, когато се доближили да огледат по-сериозно. След задържането са направени пълни самопризнания. Най-странното е, че въпреки финансовите затруднения, дамата предпочела да плаща по 600 евро за вноска на колата, както и от време на време ходила на почивки в чужбина. Децата явно са били финансово тегло на вечерите в бара, кой знае.

Семейството на Елена заявило, че дори не може да повярва какво наистина е направила дъщеря им. Едва ли има нормален човек, който би могъл да повярва на какво е способна една майка и защо.

Източник: men.hotnews.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply