Няма да повярвате какво прави Сузанита за 500 лева

Тийнсензацията Сузанита стана поетеса, разкри самата тя, пускайки апетитна оферта в социалната мрежа. Щерката на Орхан Мурад обяви, че цената е 500 лева, а срокът за изпълнение от нейна страна е 5 дни, пише „Телеграф“. „Жанрът може да е чалга, RnB, БГ рап или балада.

Работя с капаро, темата е абсолютно ваш избор. В период на една седмица ще получите текста. Цената е 500 лева, а капарото е 100“, сподели ученичката, която отхвърля поръчки без аванс. Абсолютен абсурд е, че блондинката предлага услуги, непосилни за нея.

Текстът на първия скандален проект на Сузанита, озаглавен „Луцифер и Буда“, успя да я изстреля на върха на славата, но мнението на мнозинството бе, че визията е изиграла основната роля. „Текстът си е мой. Първо беше един, после го пипнах“, бяха думите на русокоската, която стана за смях с нелепото си творчество. Това е причината пиперливата оферта да ражда въпросителни.

Припомняме, че Сузанита сподели не веднъж, че не обича да чете, без значение за каква литература става дума. Интересно е, че ученичката предлага готов текст пет дни след датата на поръчка, а част от жанровете със сигурност биха я затруднили.
Източник: Blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар