Ето кои родни звезди се разголиха в интернет и убиха конкуренцията!

Навлезе нова мода в снимането. Вече не е толкова важно жената да се вижда в лице, нито дали е с хубава прическа или грим, а дали има стегнато дупе. Най-странното е, че тази тенденция се въведе именно от нежния пол. А когато известните започнат да го правят, то обикновените девойки веднага им подражават и става истинска мания. Ето кои родни звезди не се срамуват от голотата и обичат да показват задните си части пред целия свят, снимайки се на екзотични острови, фотосесии или клипове, пише „ШОУ“.

1. Гери-Никол

Безспорно класацията повежда тийнсензацията Гери-Никол, чиито задни форми се превърнаха в една от най-коментираните теми в страната ни. Дори СЕМ цензурира видеото й „Момиче като мен“, където отново показва част от задните си прелести. Бразилското дупе на Гери е много одумвано, но показа на всички хейтъри, че тя е над нещата и дори възпя ‚яката дупара“ в своя песен. Атрактивната изпълнителка не спира да публикува в социалните мрежи снимки, на които извежда на преден план именно дупето си. Младата аренби сензация отдавна не се притеснява от голотата и с огромно самочувствие показва своите извивки. На почти всеки кадър лолитката съвсем съзнателно акцентира върху задните си части, с които очевидно се гордее и обича да показва. Формите й доближават тези на знаменитости като Джей Ло, Ники Минаж, Риана и Бионсе. Самата Гери твърди, че не използва фотошоп, а всяка снимка е натурална и е горда с това.

2. Биляна Йотовска

Ако трябва да посочите еталон за женско тяло, за коя женска фигура ще се сетите? Определено името Биляна Йотовска влиза в отговора. Трудно е да не харесате нещо в нея – дълги крака, плосък корем, а там, където природата е забравила, имаме чифт силиконови импланти. Преди и след раждането тя направи и няколко фотосесии за мъжки списания. Фитнес маниачката не спира да демонстрира стегнатото си дупе във фейсбук, където за минути събира хиляди лайкове. През 2016 г. брюнетката бе на Световно първенство в Полша. Там демонстрира спортната си фигура, но се оказа, че боя, която оставила по тялото й петна, я препъна. Въпреки това Биляна показа няколко фотоса, които са направени зад кулисите. Снимките й получиха похвала от последователите й в социалните мрежи.

3. Николета Лозанова

Николета Лозанова е колкото мразена, толкова и обичана. Всяка нейна стъпка се следи изкъсо и след това се подлага на сериозна дискусия. Тя обаче заслужава аплодисменти, защото е единствената българка, която направи от името си марка, което работи за нея и изкарва пари. Нейните задни части също са сред популярните в шоубизнеса. Тв водещата е царица на скандала и провокацията. Неотдавна се появи мълва, че си е ремонтирала дупето. Така модерната процедура на запад е завладяла и родната красавица, която наблъскала сочното си дупе с подплънки. Вероятно има доза истина в тези слухове, тъй като има видима промяна от снимките преди и снимките сега. Изглежда по-апетитна в дупето. Типично в неин стил, тя се хвали с крайния резултат в социалните мрежи, като не спира да бълва снимки с еротично съдържание. Запознати издават, че тунингът е направен в Турция, тъй като там били най-добрите пластични хирурзи. Николета обича да пътува до екзотични дестинации. Може би дупето й има снимки от почти всички топ плажове в света. Вероятно него снима повече, отколкото себе си в лице.

4. Камелия

Камелия е най-провокативната фолкпевица и от години държи първото място по този критерий сред колежките си. Неотдавна певицата постна във фейсбук провокативна снимка, с която отново влезе в устата на хората и критиците. „Не е важно какво говорят зад гърба ти, важното е като се обърнеш всички да мълчат“, написа тя. На фотоса блондинката е в секси изрязан бански, който идеално подчертава стегнатото й тяло. От няколко месеца тя нагорещява фейсбук с кадри, на които е чисто гола или пък само по халат. Явно се опитва да привлече внимание след раздялата с „Пайнер“. 47-годишната звезда е истински секссимвол за България и годините определено не й личат. Тя обаче полага неимоверни усилия за визията си. От години спазва много строг хранителен режим, на който не биха издържали и 10% от жените. Полага грижи и за кожата си, тъй като иска максимално дълго да запази този неугасващ сексапил.

5. Галена

Фолкпевицата Галена гони Ким Кардашиян по пищни задни форми. Макар рядко да се надупва на фотоапаратите, тя показа стегнатото си дупе за първи път на почивка в Санторини. Докато се снима опъната по бански на хамак, фолкаджийката не пропусна да демонстрира пищните си форми отзад. Слуховете носят, че изпълнителката си е сложила импланти, за да увеличи задните си части и съдейки по сочното й дупе, може и да се окаже вярно. Допреди няколко месеца изпълнителката се подвизаваше с далеч по-скромни атрибути, но днес изглежда феноменално. Изпълнителката на „Знам диагнозата“ е първенец по сексапил и винаги успява да бъде различна. В сравнение с колежките си обаче тя е премерена и в никакъв случай вулгарна. Е, в първите години на своята популярност и тя направи няколко грешки, които към днешна дата са успешно зачеркнати с визия и поведение на една истинска модна икона.

6. Райна

Райна, която до неотдавна се славеше със скромност и семпла визия, започна да се отпуска все повече и повече. Бившата половинка на Коцето – Райна, показа сочно дупе в курорта Пунта Кана в Доминикана, където бе на почивка. Тя не крие, че обича да посещава екзотични места, когато има възможност, а снимката е от приказно красивия плаж Juanillo. Райна направо се пусна почти без дрехи само по прашки и събра безброй въздишки във фейсбук, а със сигурност и силна доза завист от дамите. Приятелките от социалната мрежа веднага се възхитиха на стройната певица: „Перфектно тяло, без целулит!“ След като видя, че с голота се печели публика, тя реши да се съблече и покаже дупето си в клипа „Зле те чувам“. Малко преди клипът към песента „Зле те чувам“ да бъде пуснат, Райна публикува снимки от фотосесия, направена за промото на видеото. Пилето на фолка генетично има хубаво телосложение, но благодарение на танците е успяла да го извая до съвършенство.

7. Ася Капчикова

Миналата година моделът Ася Капчикова направи еротична фотосесия, в която показа защо жените й завиждат. В специална сесия тя демонстрира стегнатото си тяло и най-вече добре оформено дупе. Коствали й обаче доста усилия, особено след участието й в риалити формата „Фермата“, от където се върна с10 килца отгоре. Освен редовните тренировки във фитнес залата, блондинката залага и на ултрамодерна технология, която изглажда, стяга и повдига дупето. Със същия апарат Капчикова поддържа и кожата на лицето си гладка и тонизирана при това без оперативна намеса. Холивудската актриса от колумбийски произход София Вергара публикува в профила си в Инстаграм снимка, докато се подлага на същата процедурата, така тя разкри тайната на перфектното си тяло. За постигането на тази перфектна визия Ася спазва железен хранителен режим и зверски всекидневни тренировки във фитнес залата. Набляга на уреди за дупе, което се вижда и от снимките й в социалните мрежи.

8. Азис

Кралят на фолка Азис проби в шоубизнеса благодарение на своята ексцентричност. Още от самото начало на кариерата си набиваше задните си части в публичното пространство. Дори когато не бяха така добре оформени, а от всички страни се тръскаше сланина. Оказа се, че Азис обича да се пече гол. Преди известно време из Интернет плъзна такъв кадър от почивката му в гръцкия курорт Миконос. На снимката се вижда как певецът се пече чисто гол в баровска вила на домакина, който бил сред най-големите местни богаташи. Василка фръцка загорялото си дупе и без притеснение го показа на целия свят. „Имам какво да покажа“, фука се чалгаджията. Снимките всъщност били за специална фотосесия. От няколко години насам Азис извая завидно тяло, което към днешна дата вече му носи солидни финансови дивиденти. Звездата прибра 20 000 евро, за да си свали слиповете пред екипа на гръцко гей списание. Първоначалната предложена сума за ексклузивната еротична сесия била 15 000, но Азис категорично отказал да преговаря за тази сума и оценил лично дупето си на 25 000. Това била и финалната сума, която броили за него, защото нямали никакво съмнение, че ще си избият вложената инвестиция.

9. Моника Валериева

Моника Валериева демонстрира, че има сочни задни части още във видеоклипа с Джордан „Всичко с теб“. Оттогава плеймейтката не спира да се хвали с дупето си. Според някои по този начин се предлагала на потенциални клиенти, а според други – искала да бъде обект на завист от страна на нежния пол. И тя не остана по-назад от посестримите си и „изненадващо“ заголи дупе на провокативни снимки, с които всяка година открива сезона на „дините“ и летните фриволности. По време на морските си почивки Моника прави цяла фотосесия на задните си части. А почитателите й в социалните мрежи настояват за още и още.

10. Мария

Няма снимка или видеоклип, в който фолкпевицата Мария да не покаже малкото си стегнато дупе. Явно раздялата с Християн Гущеров върна Мария към освободения начин на живот. Певицата вече не се притеснява да се появява на участия по бельо или пък да позира с голо дупе от плажа. Това само може да ни радва, защото тялото й е перфектно. Мария като че ли ходи на плаж, за да се снима и дефилира с марковите си бански костюми. В гардероба си има бански за над 50 бона. Най-важното при избора на бански за певицата е да се виждат сочните й гърди, по които със сигурност ще точат лиги всички мъже на плажа. Вече се е снабдила с няколко подобни модела. Има и такива, които ще облича в по-късните следобедни часове, тъй като не са удобни за добиване на равномерен тен.

Красимир КРАСИМИРОВ

Източник:Blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply