Вижте кои зодии обожават отворените връзки

Приемането на отворените връзки може да проработи при тези зодии.
Какво представлява отворената връзка? Двойките често са любопитни за това неангажиращо партньорство. Докато все повече хора имат отворени взаимоотношения, това е голяма стъпка да се премине от моногамията към нещо по-отворено и гъвкаво.
Но изненадващо твоят хороскоп може да ти помогне да решиш дали отворената връзка е нещо, което искаш да следваш, тъй като някои зодиакални знаци са по-подходящи за този вид начин на живот. И ти имаш астрологията, на която да благодариш за това.

Хората, които са много независими, свободни с начина, по който живеят живота си и имат нужда от постоянна нова стимулация, могат да открият, че именно това е нещото, от което се нуждаят.
Има много плюсове на това да си в отворена връзка. Може да подобри сексуалния ти живот и да ти позволи да изпиташ неща, които може да не си изпитвал досега. Но трябва да имаш предвид, че не само ти може да си позволяваш да правиш секс с други хора, но и партньора ти има тази привилегия.
Трябва да имаш определени личностни характеристики, за да проработи. Твоя зодиакален знак ли е този, който е свръх ревнив? Ако е така, това споразумение може да не работи за теб. Ето тук са зодиакалните знаци, които биха се справили доста добре с отворените взаимоотношения.

1. БЛИЗАНЦИ (21 май – 20 юни)
Едно от нещата, от които се нуждаеш за успешна отворена връзка, са фантастичните комуникативни умения – и ги притежаваш. Няма да имаш никакъв проблем да бъдеш честен и ясен с партньора си, за това какво е добре и какво не. Можеш да изразяваш чувствата си директно и да не играеш емоционални игри.
Отворените взаимоотношения могат да помогнат на твоята връзка да процъфти; ще останеш стимулиран и зареден. Ако се отегчиш, можеш лесно да превключиш нещата.

2. СТРЕЛЕЦ (22 ноември – 21 декември)
Ти си добър в социалните ситуации и се радваш на нови преживявания, така че откритите взаимоотношения може да са точно това, от което се нуждаеш. Не обичаш чувството, че си обвързан; обичаш да разпростираш крилата си и да изпиташ всичко, което можеш. Не се радваш на неща, които са статични и предсказуеми.
Обикновено ти си много добър в комуникациите и ще бъдеш откровен с партньора си. Да имаш отворени взаимоотношения може да направи бракът и ангажираността ти по-привлекателни за теб самият.

3. ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Винаги се стремиш да разширяваш социалния си кръг и да създаваш нови приятели, а отворената връзка може да бъде начинът да направиш всичко това. Нека бъдем честни, понякога – не винаги, но понякога – ти имаш доста ясен поглед върху това какво е вярност. С други думи, ти си изневерил и не се чувстваш така, сякаш правиш нещо нередно.
Обаче със сигурност не искаш да навредиш на никого, особено на партньора си, така че да бъдеш отворен към своите желания може да направи вашите отношения по-добри и по-здравословни.

4. ОВЕН (21 март – 19 април)
Имаш много сексуални нужди, вероятно повече от партньора си, така че една отворена връзка може да ти помогне да постигнеш всичките си вътрешни желания. Що се отнася до взаимоотношенията, ти си склонна за пълна ангажираност в самото начало. Но щом се ангажираш, можеш да се отегчиш бързо.
Имаш склонност да се отклоняваш малко. Отворените взаимоотношения могат да укрепят връзката ти, да задоволят сексуалния ти апетит и да дадат разнообразието и приключенията, които толкова жадуваш.

5. Водолей (20 януари – 18 февруари)
Ти си силно независима личност, поради което една отворена връзка може да проработи при теб. Не можеш да ревнуваш, можеш да позволиш на партньора си да се впуска сексуално с други хора, без да те нарани, и искаш да изпробваш собствените си граници.
Можеш да научиш нови трикове и позиции, които да опитате с партньора ти. Обичаш да експериментираш и може да искаш да правиш неща, за които твоят партньор не е предполагал. Отворената връзка ти позволява да бъдеш толкова странна и творчески сексуална, колкото искаш (стига да има взаимно съгласие).

6. КОЗИРОГ (22 декември – 19 януари)
Вероятно ще е изненада за хората, че Козирог е в този списък, но знаем, че когато става дума за секс, Козирозите са много по-склонни да имат много партньори. Обичаш да имаш тези различни страни на личността си: по-надеждната публична личност и по-сексуално раздразнителната зад затворените врати.
Обичаш да експериментираш, да се забавляваш и да освободиш цялото напрежение. Ти приемаш сериозно ангажиментите си и ако с твоя партньор не сте толкова съвместими в леглото, колкото ти искаш, отворените отношения могат да ви помогнат.

Източник: actualno.com

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply