От какво трябва да се откаже Меган Маркъл след сватбата?

Етикетът и протоколът е много важен за британското кралско семейство. А когато Мегън Маркъл стане част от него на 19 май, тя ще трябва да спазва строги правила. Тук на на помощ идват експертите по етикет, които дават указания, съобщава БНТ.

Грант Харолд, експерт по етикет: Една от техниките е да ходите с книга на главата, като идеята е тя да не падне. Това е много съществено за кралските особи, защото те трябва да изглеждат добре, когато вървят с изпънат врат. Друга техника е да се завъртите с книгата и да продължите да ходите.

Меган Маркъл ще бъде изправена и пред друго предизвикателство. Тя е известна в обществото не само като актриса, но и като човек с позиции.

Клаудия Джоузеф, кралски коментатор и автор: Тя ще бъде ограничена в това, което казва. Няма да има възможност да бъде политически активна както преди и това може да се окаже проблем.

Меган Маркъл последователно затвори своя блог и профилите си в социалните мрежи. Според експертите обаче най-голямата тежест за нея в новата ѝ роля е, че всяка евентуална нейна грешка ще бъде на първите страници на вестниците и ще рефлектира върху цялото кралско семейство.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар