Братът на Меган Маркъл проплака: Тя нарани чувствата ми, като не ме покани на сватбата

Томас Маркъл младши, полубратът на Меган Маркъл, е написал второ отворено писмо – този път извинително, с надеждата „в последния момент“ да получи покана за сватбата й с принц Хари на 19 май, пише в. „Дейли експрес„.

В първото си отворено писмо, публикувано наскоро от сп. „Ю Ес уикли“, 51-годишният Томас Маркъл младши призова принц Хари да не се жени за неговата полусестра. В него той описа Меган Маркъл като „преситена, повърхностна, надменна жена, която ще направи за смях кралското семейство“ и нарече предстоящия брак „най-голямата грешка в историята на кралските сватби“.

Този път тонът на Маркъл младши е далече по-смирен. Във второ отворено писмо, публикувано от сп. „Ин тъч“, полубратът на 36-годишната Меган Маркъл припомня техни общи семейни спомени и съвместни празници и изразява надежда, че все още „не е късно“ да получи покана за сватбата й.

„Вярно е, че с теб през годините се отдалечихме от останалите членове на фамилията. Ние обаче все още сме семейство. С всички тези спомени да те гледаме как порастваш е болезнено, че ни забравяш. Това, че не ме покани на сватбата, накърни чувствата ми. Все още не е късно да ми пратиш покана. Членовете на семейството трябва да бъдем до теб в сватбения ден и да покажем обичта и подкрепата си, защото така правят близките“, пише Томас Маркъл младши, обръщайки се към своята полусестра с галеното име „Мег“.

Източник: dariknews.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply