крадлива циганка

Разпространява се като мълния! Ако видиш тази жена си в страшна опасност! Тя е

Разпространява се като мълния! Ако видиш тази жена си в страшна опасност!

Митка Люцканова е била арестувана преди от криминалистите от РУ Хисаря. 25-годишната сръбска циганка е получила обвинение за кражба и измама, предаде „Блиц“.

Митка завлече 68-годишната Мария Б. от пловдивското село Житница с 16 бона. Ромката поискала чаша вода от наивната жена. После казала, че над дома й тегне черна магия и няма да се оженят внуците й. Единият от тях щял да бъде върнат в ковчег от чужбина.

По настояване на гледачката, която се заела да развали тегобата над фамилията, Мария дала 16 хиляди лева на ромката, защото иначе магията нямало как да се развали. Били увити в престилка, жертвата трябвало да ги стиска силно един час, без да ги пуска. Отишли до реката да хвърлят магията, именно тогава ромката заменила парите с вестници и си тръгнала.

При претърсването в дома на Митка не са открити парите.

Тя не се признава за виновна, но е разпозната и от Мария, и от комшийката й, която я видяла да влиза в дома в Житница. Парите са на сина на жената, който се занимава с бизнес. Циганката е била закопчана в село Мененкьово, където живее с цялата си рода. Тези роми са известни с ловките си ръце и се продават в целия свят именно за крупни кражби и измами. Носят огромни печалби на фамилиите си, обясниха пред разследващи.

Хората, които са измамени от нея предупреждават всички да не се доверяват и да се пазят от тази жена.

Снимка: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply