Дали той наистина е твоят мъж? Виж по кои признаци можеш да разбереш

 

Заедно сте от много време, но връзката ви тъпче на едно и също място? Вече нямаш търпение да чуеш: „Ще се омъжиш ли за мен?“. За жалост, тези толкова бленувани от теб думи така и не излизат от устата му. 

Много често жените чуват това, което им се иска. И вярват в него. Но не е изключено мъжът до теб да ти казва в прав текст, че сега не иска сериозни отношения. Въпреки това ти веднага добавяш наум „Ти си толкова прекрасна, че се страхувам, че не съм за теб, но съвсем скоро ще ти подаря пръстен”.

Всичко това не е в главата му. В главата му е само това, което вече ти е казал!

Тези редове ще ти помогнат да разбереш дали не си губиш времето с него.

Рядко говори за съвместното ви бъдеще. А когато се опиташ да го направиш, го обръща на шеги сменя темата на разговора.

„Скъпи, какво би искал да си имаме първо – момченце или момиченце?”.

„Скъпа, първо искам кабриолет, след това високопроходим джип, а след това… Ще си помисля”.

Срещате се от много години, а все още не си чула сватбения марш. Според статистиката, ако в продължение на максимум три години мъжът не предложи брак на половинката си, вероятността подобно нещо да се случи по-нататък е много малка.

Споровете и кавгите често подкопават връзката ви. Там, където лесно можеше да постигнете компромис, той обидено свива устни. И това се случва все по-често. Изглежда той не се страхува да сложи край на тази връзка.

Обича да те обвинява. И то за най-дребните неща. Силният пол изобщо не трябва да търси кой е виновен. А този, който е влюбен истински, изобщо няма да си помисли да го направи. Дори ще поеме вина за част от грешките ти.

Не е готов за връзка 24/7. Лоши новини: този човек не е готов за семеен живот. Раздялата, разбира се, е полезна за отношенията, но само когато имате 10 години брак зад гърба си и искате да разнообразите малко нещата.

С повод и без повод ти казва, че го пристискаш. Открито ти казва, че се нуждае от повече свобода и т.н. Очевидно е, че с него до брак няма да стигнеш, така че не си губи времето.

Той не е искрен. Да си го кажем направо – лъже те. Много често и без повод. Ти го хващаш, но го оправдаваш, мислейки си, че той просто много държи на вашите отношения и се бои да не те засегне. Това изглежда много съмнително.

Често се оказваш на второ място. Ако постоянно предпочита компанията на приятелите си, вместо да бъде с теб, определено не е принцът от твоята приказка. Разбира се, може някой път да излезе с приятели, но ако това му се случва все по-често, означава, че не държи много на отношенията ви.

Не те запознава с приятелите и семейството си. Изобщо с нито един човек, който означава нещо за нещо. Никога не си се срещала с членовете на семейството му, с приятелите или с колегите му? Нито един път не си била поканена на семеен празник? А замисляла ли си се дали пък вече не е женен?

Чувстваш се невидима. Ако не е забелязал, че си сменила ружа, това не е повод за притеснение. Но ако не забелязва колко добре изглеждаш с тази нова рокля и с колието, което самият той ти е подарил, е възможно просто да не му е до тебе.

Връзката ви не ти носи радост. Живееш като на тръни. Изобщо не знаеш какво да очакваш от него на следващия ден. Може да ти обещае да вечеряте заедно, а да отиде да гледа футбол с приятели. Купуваш билети за Майорка, защото така сте се разбрали, а той резервира хотел на Малдивите.

И в никакъв случай не трябва да свързваш странното поведение на мъжете с умора, лошо настроение, ретрограден Меркурий. Мъжът, който смята да се ожени, иска да направи жената до себе си щастлива. А този явно не е твоят мъж!

 

Източник: jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply