Рутинно посещение при козметик се превръща в трагедия – вижте историята на тези две обезобразени жени

През следващите три месеца момичетата страдали от постоянен сърбеж, подуване и болка, но лекарите не могли да им помогнат. През цялото това време Алвиния и Мауи са преминали няколко операции, за да се отърват от ужасните последици от процедурата, но има още много да се желае от външния им вид и са далеч от предишното си състояние. Хората често се страхуват от тях, а някои се наричат ​​булдог и гаргойли.

Алвиния признава, че би искала да се върне обратно във времето и така никога нямала да направи същата грешка с тази процедура.

„Бяхме от селска провинция и не знаехме нищо. Друго момиче ни препоръча това лекар и дори нямахме представа каква субстанция ще ни инжектира. Просто ни беше обещано, че ще станем по-красиви“, разказва Мауи.

Сега приятелките редовно посещават лекари, а миналата година претърпяват последните си операции. Заради обезобразените си лица момичетата рядко напускат къщата. Постоянно им се присмиват и ги обиждат.

Рядко излизам от къщата, защото съм срамежлива. Казвам си, че това е само моя вина. След като се промених, много бяха шокирани. Хората ни дразнеха и ни наричат с различни грозни имена. Но все още има надежда„, продължава разказа Алвиния.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply