Бог или бездарник е той под завивките  според начина му на шофиране!

Възможно е да определите много по-рано отколкото предполагате дали един мъж е добър любовник, когато става въпрос за интимност? Един от начините е да видите как той кара кола.

Не всички хора карат кола, но повечето мъже обожават скоростите и имат книжка. Точно при шофирането темпераментът им се проявява. Карането им може да да покаже нещо неочаквано, да не говорим, че може да видите как взима решение, когато е под напрежение.

Ах, ще!

Веднага щом се озовете в колата му, виждате как той е готов да направи всичко, за да ви впечатли. Двигателят ще реве, спирачките ще свистят, а пешеходците ще гледат да стоят настрана. Ако попаднете на такъв шофьор, то непременно знайте, че ще е истинска фурия в леглото/ Той ще се грижи за емоциите ви в спалнята.

Моята лястовица!

Влизате в колата и веднага осъзнавате, че за тази машина се полагат много усилия. Всяка повърхност блести, всеки винт е инспектиран. Водачът може да прекара часове, за да говори за превозното средство. Това би ви впечатлило определено, но какво можете да очаквате? Този човек ще се опита да разбере какво точно харесвате и да го прави, но не се знае дали няма да сте пренебрегвана заради други негови страсти.

Без бързане

Тръгвате на път, а той започва да чертае план, започвайки от маршрута. След това внимателно проверява всичко, преди да потеглите. Карайки внимава за спазването на всеки пътен знак. Най-вероятно този човек ще ви отегчи, още преди да стигнете до секс. Възможно е обаче и да се окаже точно това, което сте търсили – спокоен и уравновесен човек, който знае как да взима правилни решения и да ви докара удоволствие.

Надежден

Кара колата си уверено, с точни движения, без перчене. Ясно знае всички правила и още по-ясно знае кои могат да бъдат нарушени. Отпуснете си и вярвайте, че всичко ще е под контрол. Бурните страсти обаче са малко вероятни.

Внимавайте!

Остри движения, силни викове и неочаквани решения на пътя? С такъв човек никога няма да се отегчите. Сексът с него ще бъде изпълнен с изненади и експерименти. Понякога обаче тези хора се отегчават от стабилността. Те обичат предизвикателствата и разнообразието. Ако искате да го задържите, то трябва да сте истинска буря, а не райски остров./jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply