Почина бащата на Майкъл Джексън

Бащата на Майкъл Джексън не успя да пребори рака. 89-годишният мъж предчустваше кончината си и дори пусна в социалните мрежи тъжен пост, на който стои на фона на залеза на слънцето.

1

Джон Джексън умря на 90 години. Както съобщава сайта TMZ, позовавайки се на собствен източник, той е починал в Лос Анджелис.
По-рано стана ясно, че Джо Джексън е приет в болница. Той бе диагностициран с четвърти стадий на рак на панкреаса. Самите му деца също признаваха, че той е в много лошо състояние и вече е на крачка от смъртта.

След смъртта на най-известното от 11-те си деца – Майкъл, Джо беше в остър конфликт с компанията, управляваща наследството му. В последните си дни, обаче, той се е помирил с хората в нея. Отчасти това станало, защото те се погрижили за него да бъдат положени всички необходими грижи по време на неговото заболяване.

Джо Джексън бе продуцент на групата Jackson Five и управляваше лейбъла Ivory Tower International Record. Той бе също така личен продуцент на краля на поп-музиката – своя син Майкъл.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply