7-годишно транс дете

7-годишно транс дете или краят на детството – това ли е бъдещетo?

7-годишен транс участник в гей прайда На седем у нас децата тръгват на училище. А в Лос Анджелис на 7-годишна възраст децата предвождат гей парад…

Малкият рус принц всъщност го играе транс кралица толкова добре, че почти му повярвах. Сега е на 7 години… Не искам да си представя къде ще е след още 7. Може би на поредния парад, по прашки, подхвърляйки брокат около себе си и тичайки ефирно като същинска фея!

Не е възможно то, седемгодишното дете, да вземе подобно решение само. Да се кълчи с ултра високи токчета и да танцува провокативно със знамето на гей прайда. И да рецитира новите неолиберални клишета – „аз изразявам себе си, аз съм себе си, себе си, себе си, себе си…“.

Съмнявам се да осъзнава в каква политическа и обществена каша се е забъркало…

Във видеото виждате истинското олицетворение на 21-ви век. Истинското олицетворение на свободния избор! На толерантността! Но!

Имам въпрос към родителите на подобни деца, които още преди да се научат да четат се определят като Транссексуални…

Къде ви е толерантността към детството? Защо използвате едно дете като символ на своята кауза и като войник във вашата война?

Да оставиш малолетното си 7-годишно момче да дефилира под дъгата на пошлостта вместо да си жули колената в игри, е най-нетолерантната и смущаваща гледка, която съм виждала напоследък.Толерантност (любимата ви дума) – нулева.

Борците на дъгата вече са заслепени от своите непрекъснати искания за права, че използват и най-невинните и неосъзнати оръжия – своите деца. Това е прекрачване на всякакви граници, не само анални, но и морални…

Децата са си деца! Оставете ги да бъдат такива. Те не трябва да отстояват вашите каузи, вместо да си играят с другарчета… Сериозно!

Това не е игра.

Автор: Мариела Петкова

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply