img

Ол инклузив по български: Неизяденото днес кюфте – карначе утре, а супата пък…

/
/
/
loading...
Страхотна почивка – ол инклузив е!“ – хвалят се туристи. Да ама не, защото лъсна истината за богатото меню.

Оказва се, че за разнообразието в чиниите има чалъм – кюфтета в ол инклузив комплексите по морето минават през мелачка, а на следващия ден се сервират като карначета на скара например. Това пише „Телеграф“, цитирайки източници, буквално от кухнята.

Според тях недоядената чорба, или грах яхния и някакво друго вариво се пасират и се превръщат в крем супа. Причината е, че практиката в ол инклузив ресторантите е да не се изхвърлят никакви продукти, особено пък вече минали през огъня. „Изобретателността“ на готвачи и управители пък бие рекорди всеки сезон.

Вижте и това: Поглед назад в миналото: Каква беше ол инклузив почивката по времето на Тато!

Уловките за почиващите не спират само с ол инклузива. „Всичко включено“, но без 20 лв. за паркинг – гласят оферти.

Повечето хотели на морето разполагат със СПА центрове, парни бани и джакузита, но ако туристите искат да ги ползват, трябва да си плащат отделно от сумата, която вече са дали.

По същия начин е решен и въпросът с паркирането – за автомобил се плаща от 15 до 20 лева на вечер. Иначе екстрите за почиващите са много, но ако си носят допълнително още пари.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: