Христина Христова Тита

Шокиращи СНИМКИ на Тита като малка взривиха мрежата

„Хейтъри ще кажат, че е фотошоп“, пее 18-годишната Тита в най-новото си парче, което се очертава като един от топ хитовете на лятото.

Тита като малкаИ ако в момента Тита се доверява на култовата програма за обработка на снимки, то „България Днес“ откри стари фотоси на младото протеже на Криско, които със сигурност не са минали през „тунинг“, тъй като звездата определено няма нищо общо със сегашната си визия.

Тита без фотошопБез изкуствена руса грива, без напомпани устни, без професионален грим, мигли, силикон и филтри в инстаграм Христина Христова, както е истинското име на певицата, пак е хубава, категорични са нейни верни фенове. Антилопата е претърпяла пълна промяна в името на славата за кратко време. От невинно, детско и естествено излъчване до провокативна, разголена старлетка.

Естествената Тита„Не разбирам защо всички си мислят, че трябва да се наклепат и натруфят, за да са вървежни. Гери-Никол – същата работа. Беше симпатична тийнейджърка, сега от толкова подобрения прилича на 35-годишна изхабена лелка“, недоволстват привърженички на естествената красота.

Звездата на Тита изгря именно с тази на колежката й и в момента най-голяма конкурентка – Гери-Никол.

Двете диви стартираха кариерата си през 2014-а като участнички в музикалното риалити „Екс Фактор“, където бяха част от триото Sweet 16, а снимките от този им период са доказателство, че славата променя и в буквален, и в преносен смисъл,

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply