история за изневяра

Семейството ми винаги е била моята подкрепа, но се оказа, че дъщеря ми прикрива любовните похождения на жена ми

Със съпругата ми Кети сме женени дълги години. Имах й безкрайно доверие и за мен тя бе голяма опора и подкрепа.

Притежавам частен бизнес и често се налага да пътувам зад граница. Работата ми е трудна и изключително много внимавам в отношенията ми с партньорите – днес е приятел, но утре може да ти стане враг. Преди пет години конкуренцията така ме притисна, че бях на прага на фалита. Консултирах се с адвоката си и той ме посъветва да прехвърля цялата си собственост на името на Кети, защото тя не била отговорна за кредитните ми задължения. Дори ме посъветва да се разведа, но реших, че това е прекалено абсурдно.

Семейството ми винаги е била моята подкрепа, аз вярвах в тях – и в жена ми, и в дъщеря, ми но се оказа, че дъщеря ми прикрива любовните похождения на жена ми.

Един ден се върнах по-рано от командировка, но не се прибрах веднага у дома, а реших да навестя любовницата си. Не ме разбирайте погрешно: семейството ми е свещено за мен, но всеки мъж си има своите малки грехове, а и аз никога не бих напуснал жена си заради любовницата ми.

Малко по-късно позвъних на Кети, но телефонът й беше изключен. Тогава звъннах на дъщеря си и тя ми каза, че майка й е легнала във ваната с маска на лице и не трябва да я безпокоя поне два часа. А вечерта двете щели да ходят да гледат филм на ужасите. Успокоих се и с любовницата ми решихме да отидем в любимата ми сауна. Администраторът каза, че сауната ще се освободи след пет минути. Но каква беше изненадата ми, когато след малко отвътре излязоха жена ми с моя адвокат. Двамата се прегръщаха и видимо изглеждаха щастливи. Сякаш ме удари ток. Втурнах се към тях, но щом ме видяха, те се качиха в колата и потеглиха.

После разбрах, че по пътя са взели и дъщеря ми.

Това беше последният път, в който ги видях. Сега живея с любовницата си, но усещам, че я притискам. Всичките ми имоти, включително и фирмата, са записани на името на Кети. По документи се водя наемен работник, който може да бъде освободен по всяко време. Не ми казвайте, че един истински мъж е длъжен да остави цялото си имущество на семейството. В моя случай това не е семейство, а предатели, които ми забиха ножа в гърба.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply