тест за жени

Тест за ЖЕНИ: Изберете рокля и разберете на какъв етап от живота си сте!

Рокля номер 1

Обичате най-простите неща в живота, най-простите удоволствия. Вие се наслаждавате на тишината, мира и уединението. Когато сте в компанията на други хора, предпочитате всичко да се случва у дома. Ето защо обичате да прекарвате времето си в тесен кръг от приятели и близки роднини.

Вашето бъдеще със сигурност ще бъде щастливо – само защото знаете какво ви харесва и какво ви подхожда.

Вие сте един от тези хора, които могат да виждат красотата в простите неща. На някого вашият живот може да изглежда скучен, но можете да сте сигурни, че в живота си със сигурност няма да имате ненужни драми.

Рокля номер 2

Вие сте просто обречени да станете богат човек. Но знаете, че пътят към проспериращия живот е чрез упорита работа.

Искате, в живота да сте заобиколени само от приятни неща и събития, но разбирате, че за да постигнете всичко това, ще трябва да работите упорито и стъпка по стъпка да се придвижите към целите си.

Не се страхувате да се изкачите на върха. Но основният съвет, който можем да ви дадем, звучи така: “Не забравяйте да се насладите на процеса на изкачване до върха.”

Рокля номер 3

Трябва да сте много внимателни. Имате прекомерна склонност да поемате рискове и да вземате прибързани решения. Научете се да четете предупредителните знаци и да мислите, преди да се втурнете към следващите приключения.

Ще се съгласите, че напоследък сте рискували твърде често, може би е време да се придвижите напред с по-голяма предпазливост.

Рокля номер 4

Ако сте избрали тази рокля, тогава сте готови да влезете в битка. Това може да е правен спор, борба за власт или желание да се изкачите по кариерната стълбица. Вие сте решени да се придвижите напред точно сега.

Червеният цвят символизира енергията, силата и агресията. Вие сте готови да вземете това, което по право е ваше.
Може би се чувствате като отдавна “заключена” и сега искате реванш от живота.

Рокля номер 5

Ако сте избрали тази рокля, не се притеснявайте. Всичко, от което се нуждаете, е да се успокоите. Животът ви търси нещо просто, удобно и безопасно. Но вероятно не винаги е било така.

Причината за вашето безпокойство и търсенето на сигурност може би е труден период във вашия професионален или личен живот. В момента вие със сигурност ще се стремите да се заобиколите с лоялни хора, които ви обичат без никакви условия.

Ако сега наистина преживявате трудни времена, продължавайте да търсите удовлетворение в неща, в които по-рано сте го намирали. Направете пауза. Избягвайте контакт с хора, разтърсващи лодката на живота ви.

Рокля номер 6

Не можем да кажем, какво ви измъчва напоследък, но нещо определено ви безпокои. Добрата новина е, че имате достатъчно оптимизъм да се измъкнете от тази ситуация. Тъмните времена ще останат в миналото, защото имате смелостта да продължите. Още не сте достигнали “светлината”, но вече е във вашето зрително поле.

Ако дори светлото бъдеще изглежда твърде далеч, няма да се откажете. Помислете по-добре за това, което оставяте зад себе си. Рано или късно ще стигнете до финала и ще намерите свободата, която търсите.

Рокля номер 7

Бъдете подготвени за някакъв хаос, който може да започне в живота ви. Но в света няма нищо, с което да не можете да се справите. Не обичате да знаете каква ще бъде следващата ви стъпка. Искате винаги да държите вратите си отворени за нови възможности. И това е много хубаво!

Нови възможности ще се появяват в живота ви постоянно и всеки път – от нищото. Пригответе се за факта, че в близко бъдеще можете да очаквате някаква изненада. Приятна или не, ние не знаем.

Рокля номер 8

Основната характеристика на вашия характер е любопитството. Винаги се стремите да усетите или научите нещо ново. С готовност поемате нови рискове. Вярно е, че понякога е добре да помислите за последиците от някои от вашите решения.

Но в крайна сметка именно любопитството ще ви позволи да живеете светъл и изпълнен с цветни емоции живот. Вероятно често имате мисли като: “Не знам какво правя. Не знам дали правя правилното нещо. Но аз ще го направя, защото животът е твърде кратък, за да не опитам.”

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply