диетата на Холи Бери

51-годишната Хали Бери разкри една от малките си тайни за младежки вид! Няма да повярвате какво използва актрисата! (СНИМКИ)

Актрисата Хали Бери не спира да изумяват почитателите си с прекрасна визия. И въпреки че съвсем скоро ще чукне 52 години, звездата изглежда сякаш е на 30.

Бери е във върховна физическа форма. Тя не спира да поства на профила си в Инстаграм снимки от спортната зала, на които се вижда колко много усилия полага, за да поддържа тялото си.  Наскоро холивудската дива разкри още една от тайните си, благодарение на която изглежда толкова млада. Оказва се, че 51-годишната звезда редовно пие костен бульон.

Американката твърди, че той й позволява да изглежда значително по-млада. Тази рецепта за красота е много проста и достъпна. 

„Можете да отидете до месарницата и да си вземете малко кокали, които са приготвени за изхвърляне. Варете ги в продължение на 24 часа, а след това изпийте бульона. В тях има толкова много колаген…“, споделя актрисата.

Бери не разчита само на вълшебния ефект на бульона. Холивудската дива се поти редовно в залата. В интервю за  E! News личният й треньор Питър Лий Томас отбелязва, че актрисата има железен план за работа. Звездата тренира пет дни седмично и винаги изпълнява докрай набелязаното.

„Никога не съм срещал човек, който да работи повече и да тренира толкова упорито. С всяка следваща тренировка тя става все по-бърза и силна“, споделя Томас.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар