Деси Фотосесията плашеща снимка

Деси Фотосесията качи плашеща СНИМКА! Вижте на какво е заприличала и защо оглави световна класация за най-грозни пластики!

Родната плеймейтка Десислава Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията, оглави световна класация в интернет за Най-зловещи пластики, видя „Галерия“.

Силиконката бе представена в поредица от снимки, които наистина шокират с външния й вид. Според изданието българката е станала жертва на пишман хирург, който я е обезобразил. В действителност Деси Фотосесията е с най-много пластики от родните звезди. След поредица от корекции, устните й заемат почти ½ от лицето.

Отделно плеймейтката има няколко ринопластики, операции на скулите и брадичката, както и други, не толкова драстични корекции като лифтинг и пр.

деси фотосесията се обезобразиОгромният й бюст също е резултат от няколко срещи с хирурга до достигане на максимума от 450 кубика във всяка гърда. Наскоро Фотосесията сподели, че отново ще легне под ножа – този път, за да намали силиконките си.

Последните фотоси на плеймейтката показват, че вече тотално е пресолила манджата. Лицето й видимо не може да издържи на темпото на скалпела. Нейни колежки дори се шегуват, че скоро ще започне да се разпада по подобие на Майкъл Джексън. И със сигурност това няма да са финалните щрихи по външния вид на Деси.

„Галерия“ попадна на нейни снимки отпреди операциите, когато все още е изглеждала естествено и коренно различно отсега. „Тя не просто е неузнаваема. Деси Димитрова е изчезнала и на нейно място хирурзите са създали Фотосесията“, шегуват се зевзеци. И допълват, че плеймейтката трябва всяка година да си подновява личната карта, за да може документът да отговаря на действителността.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар