Емилия пълно копие на бившата на Башур СНИМКИ

Животът на фолк певицата Емилия все повече заприличва на сюжет за турски сериал.

Екатерина БашурЗвездата имаше дълга и трудна връзка с чалга разбивача Коко Динев. Точно когато роди второто си дете от него, двамата се разделиха, пише „Галерия“. Наяве излезе страстната любов на Емилия с милионера Жорж Башур. Двамата тъкмо официално обявиха аферата и синът на бизнесмена загина в тежка катастрофа, от която по ирония на съдбата татко му и Емилия оцеляха, но в суматохата никой не се сещаше за майката на отишлото си момче.

Тя всъщност е първата любов на богаташа, казва се Екатерина и е родена в Москва.

Бившата на БашурВизията й е впечатляваща – светла кожа, руси коси и проникващ до дъното на душата поглед. Рускинята живее от десетилетия в България, а през 90-те години на миналия век записва право в Софийския университет, където се запознава с Башур.

Двамата се влюбват от пръв поглед. Женят се малко след това се ражда синът им. Животът им все пак не тече по мед и масло и двамата се развеждат преди няколко години. Въпреки това тя запазва фамилията си и двамата запазват добри отношения заради сина им Феди.

Емилия копие на бившата на БашурЛюбопитно е, че Екатерина е лика-прилика с новата избраница на мъжа си. Отношенията между двете тънат в мистерия, но след смъртта на момчето Емилия записа песен в негова чест и обяви, че семейството му е дало картбланш за парчето. По това време рускинята качи клип в профила си в социалната мрежа, в в който се къпе в басейна на луксозна къща. Видеото предизвика истински шок и малко след това бе изтрито.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар