Мъжете от тези зодии са най-трудни за опитомяване, внимавайте с тях

Мъжете от тези зодии са най-трудни за опитомяване, внимавайте с тях

Представителите на тези зодиакални знаци държат толкова много на свободата и независимостта си, че много от тях никога не стигат до брак. Но ако случайно сте получили годежен пръстен от един от тях, трябва да знаете, че сте истинска щастливка, защото той наистина ви обича!

Можете ли да опитомите мъжете от тези зодии и как?

Водолей

Мъжете, родени по този зодиакален знак, обичат свободата и независимостта си повече от всичко. Затова и изобщо не бързат да се обвържат с някого до края на живота си. Дори и след сватбата, Водолеят не е готов да се откаже от увлеченията и обичайния си начин на живот.

В лицето на своята избраница Водолеят вижда, на първо място, добра приятелка, загадъчна и интересна личност. Да го почините е невъзможно, затова му дайте пълна свобода и той сам ще потърси вниманието ви!

Стрелец

Мъжът Стрелец никога не е готов за сватба. А ако случайно се реши на тази голяма стъпка, го прави само от интерес. Представителите на този зодиакален знак не търпят, когато някой се опитва да ги промени или се старае да ограничи свободата им.

Стрелецът е трудно уловим мъж. Той винаги ходи там, където му е интересно. Изобщо не се старайте да го задържите! Бъдете оптимистични и интересни и той сам ще ви обърне внимание!

Близнаци

Мъжете Близнаци са променливи като вятъра. Те могат да улегнат, ако жената до тях съчетава в себе си няколко образа – съпруга, любовница и приятелка. На Близнаците им е нужда дисциплина, в противен случай ще страдат от своята вятърничавост и безпокойство.

Везни

Мъжът Везни избухва бързо, но и толкова бързо угасва. Именно поради таз причина той непрекъснато се влюбва, а после се разочарова от своята любов. Но ако искате да укротите този романтичен и галантен представител на силната половина от човечеството, ще ви се наложи да му създадете истински рай! Трябва да бъдете красавица и добра стопанка, да създадете хармония, красота и покой в дома ви, да му помагате във всички избори и във взимането на решения. Ако успеете да подарите на мъжа Везни това чувство на спокойствие и да го избавите от тревогите, той никога няма да избяга от вас.

Лъв

Мъжете, родени под този знак, обичат много празниците, веселието и вниманието. Затова и да опитомите Лъва е много просто – трябва само да не спирате да го хвалите, обичате и уважавате! За мнозина мъжът Лъв може да изглежда несериозен и неверен, но зад лекия флирт се крие желанието му да получи внимание и да блесне със своето обаяние. Бъдете на една вълна с него – веселете се заедно, възхищавайте му се и тогава вашият страшен Лъв ще стане гальовно котенце! /jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар