Ето какво във външния вид на жените отблъсква най-много мъжете

Жените са готови на куп жертви в името на красотата. Те са в състояние да висят с часове в салона, подлагайки се на куп процедури, с които да изглеждат още по-добре! А когато нещата не могат да се поправят с мазила, някои прибягват до услугите на пластичната хирургия.

И всичко това, за да се харесат на силния пол! Понякога обаче, в стремежа си да подобрим нещо в себе си, можем така да прецакаме всичко, че много бързо да сложим край на бъдещите си отношения с обекта на желанията ни.

Днес ще ви разкажем какво може да изплаши и отблъсне един мъж още на първата ви среща.

Прекалено много парфюм

Представителите на силния пол не обичат, когато момичето използва прекалено много парфюм. За един мъж е много важно да усеща приятния аромат на женското тяло. Но когато сте се изкъпали в парфюм, той не може да усети нищо друго. Това е „бомба” за рецепторите, както и истинска психологическа загадка.

Ако една жена няма проблеми с телесната си миризма, защо използва толкова много парфюм? Мъжът се напряга много от това!

Прекалено много грим

Прекаленото използване на грим пречи не само да се разбере как изглежда една жена, но и навежда на размисли дали тя не се опитва да прикрие някакви проблеми във външността си. Като прибавим към това и факта, че козметиката оставя следи, които много често не могат да бъдат отстранени… Как изобщо това може да се хареса на някого?

Суха кожа и некачествена епилация

Напукани пети, суха кожа, загрубели лакти и лошо отстранена растителност…. Не, не и още веднъж не! Това убива сексуалното привличане на 100%.

Творчески прически и лак върху косата

Прическите, които изглеждат така, все едно означават прекалено много за живота на една жена и не трябва да се докосваш до тях дори и по невнимание, не се харесват на мъжете. За него косата трябва да е жива, блестяща и гъста. Или казано просто – добре поддържана. Прическата трябва да е колкото се може по-естествена!

Много грим по очите

Наричат очите огледало на душата и ако жената реши, че трябва да ги замаже, това със сигурност ще го отблъсне. Сенки, очна линия, фалшиви мигли и тонове спирала върху тях… Може би този грим все още е подходящ за късно парти, но през деня изглежда тежък и вулгарен. /jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply