Ето как ще се отрази на всички зодии утрешното слънчево затъмнение

Тази година е много богата на затъмнения. Слънчево затъмнение през последния месец, а след това тази невероятна Луна. Така че през август очакваме още едно слънчево затъмнение. Само ако сме ви предупредили за последен път, защото затъмнението може да донесе неприятности, но този път е малко по-различно. Ще ви кажем, какво да очаквате от слънчевото затъмнение през август 2018 г. година и защо този ден е изключително добър. Нека да говорим за всеки знак на зодиака.

Слънчево затъмнение на 11 август 2018 г.

Това ще бъде последното слънчево затъмнение на тази година и ще се проведе в Лъв. Всеки ще почувства влиянието на затъмнението . И ние бързаме да ви угодим, това ще повлияе положително на живота на хората. Това е първото наистина положително затъмнение тази година. То ще бъде достатъчно силно, така че въздействието му ще се усети в продължение на две седмици преди и две седмици по-късно след него. Това затъмнение ще доведе до промяна в живота на много хора. Преди всичко това ще засегне обхвата на работата, самоосъзнаването и личния живот. Този ден ще бъде лесен и благоприятен за всяко начало. Много хора ще се усмихнат в този ден. Тъй като затъмнение попада в периода на Меркурий който е ретрограден , и да се изгради нещо ново, ще трябва да се промени старото. Има шанс нещо да се върне от миналото, някои събития, които вече са се случили, могат да имат неочаквано въздействие върху настоящето. Това е подходящо време за решаване на стари проблеми. В този период можете да се отървете от всичко, което тежи върху нас и ни пречи да започнем нов живот. Сега нека видим как затъмнението засяга всеки знак на зодиака.

Овен

Слънчевото затъмнение ще се отрази на личния живот на Овен, възможни са романтични срещи. В допълнение, хората от този знак на зодиака ще се нуждаят от творческа реализация. Ако всичко върви добре с творчеството, може да се окаже нещо много необичайно. Много представители на Овен поради това може да сменят своята професия.

Телец

Затъмнението ще засегне дома и семейството на зодия Телец. В живота може да има промени, свързани със семейството. Този път ще бъде благоприятно за ремонт, настаняване и дори преместване. Телецът може да укрепи отношенията в семейството и да установи взаимоотношения с близки.

Близнаци

Близнаци също ги чака промяна, а именно в обкръжението им. Възможни са нови срещи, които ще станат значими в бъдеще. Този знак на зодиака го очаква малко пътуване. През този период е добре да се занимавате с обучение и усъвършенстване на професионалните умения.

Рак

Ракът го очакват финансови промени, а ако всичко е направено правилно, много положителни. Има шанс да коригирате финансовото си положение, можете да смените работното място. В този период, трябва да бъдете изключително внимателни с парите, да не харчите за огромни покупки, по-добре е да кътате пари. Има вероятност да се появи нов източник на доходи.

Лъв

Ние вече казахме, че затъмнението е в Лъв, което означава, че те ще имат най-много късмет. Лвовете ги очакват големи промени в живота, най-вече приятни. Единственото нещо, което се изисква от тази зодия, да преразгледа и да се откаже от старите модели на поведение.

Дева

Дева трябва да се съсредоточи върху себе си и вътрешния си свят. Този период ще бъде белязан от промени в духовната сфера на живота. Този знак трябва да обръща внимание на емоционалното си състояние и да разбира чувствата  и емоциите на партньора.

Везни

За Везни ще има благоприятно време за въплъщение техните идеи. Този знак може дори да стане просветление и ще бъде възможно да се видят какви идеи си струва да бъдат въплътени и кои от тях да се откажат. Везните също ще могат да променят средата: нови познати и прекъсване на връзка с миналото са възможни.

Скорпион

За Скорпион затъмнението през август ще се отрази на промените в сферата на труда и кариерата. Много Скорпиони ще получат ново предложение, което те не могат да откажат, много от тях ще променят работата си или ще получат нова възможност. Но няма да е лесно за всички да постигнат целите си, ще трябва да сменят нещо и също да работят усилено.

Стрелец

За Стрелец затъмнението обещава пътувания, които ще помогнат да променят нещо в живота. Стрелците могат да очакват промени. Бизнес в чужбина ще бъде успешен, възможно е да се запознаете с чужденци.

Козирог

За Козирог е време да се преодолеят старите проблеми и да се решат натрупаните проблеми. Козирог – единственият знак, който няма да бъде лесно през този период, защото затъмнението ще се случи по време на кризата на този знак. Козирозите трябва да са търпеливи и да действат мъдро. Ако прецените всички решения и действате внимателно, можете да се справите с неприятни неща от миналото. Ако Козирог се справя с трудности, ще бъде голям успех.

Водолей

Слънчевото затъмнение ще доведе до промяна в личния ви живот. Има шанс да се срещнете със своя духовен партньор и ако вече сте във връзка, тогава ще имате възможност да промените нещо между вас.

Риби

За Риби ще има промени в сферата на труда и здравето. Старите заболявания могат да се върнат, но това е шанс да се отърват от тях. Рибите ще станат много ефективни по време на работа, ще могат да организират живота си. Това е чудесна възможност да се справите със старите проблеми, да поставите всичко в ред, включително мисли и чувства. В момента влиянието на затъмнението се усеща, за да може човек да започне да променя живота си. Анжела Пърл казва, че август ще бъде много благоприятен за това . За всеки знак на зодиака, последният месец на лятото подготви много изненади.

В допълнение, не забравяйте, че сега е периодът на ретрограден Меркурий и следователно засяга всички области от нашия живот . Не забравяйте да разберете как да оцелеете в този труден период и да не попаднете на злокобното влияние на планетата.

Както можете да видите, затъмнението ще се отрази абсолютно на всеки знак на зодиака и ще донесе много положителни промени в живота. Вземете тази възможност в пълен размер и променете всичко, което искате от дълго време. Звездите дават добро, действайте! И как мислите, че затъмнението действително засяга нашия живот? Кажете в коментарите!

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply